Μαύρο Ρόδο Spoiler: Χαροπαλεύει η Αυξεντία – Σοκ στο μοναστήρι

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Χαροπαλεύει η Αυξεντία – Σοκ στο μοναστήριΔύσκολες ώρες έρχονται για την Αυξεντία, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Η θεία της Ελισάβετ αρχίζει να πιέζεται πολύ, με αποτέλεσμα η υγεία της να κινδυνεύει. Μπορεί η ίδια να εκφράζει πως δεν αισθάνεται καλά, όμως δε θέλει σε καμία περίπτωση να πάει στο νοσοκομείο.Μαύρο Ρόδο Spoiler: Χαροπαλεύει η Αυξεντία – Σοκ στο μοναστήρι

Ο Σαράντος μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του κι έχει έντονα ξεσπάσματα. Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, πλησιάζει την Αυξεντία και της ζητά να του πει όλα όσα ξέρει για τη δράση και το ποιόν του πατέρα του.

Η Αυξεντία μέρα με τη μέρα χειροτερεύει, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Η Ελισάβετ βλέπει την θεία της σε άθλια κατάσταση και προσπαθεί να την συνετίσει, όμως δεν είναι εύκολο. Την παρακαλά να δει έναν γιατρό, αλλά η Αυξεντία αρνείται.

Έτσι, μία μέρα, η μοναχή θα χάσει τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Ηγουμένη θα τρομάξει, τόσο από την κατάσταση της υγείας της, όσο και από το μυστικό που θα ακούσει από το ίδιο της το στόμα. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Έρχονται δύσκολες μέρες στο μοναστήρι, για όλες..

 

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Χαροπαλεύει η Αυξεντία – Σοκ στο μοναστήρι

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *