Μαύρο Ρόδο: Η στιχομυθία φωτιά μεταξύ ηγουμένης και Κασσιανής

Μαύρο Ρόδο: Η στιχομυθία φωτιά μεταξύ ηγουμένης και ΚασσιανήςMια στιχομυθία «φωτιά» μεταξύ της ηγουμένης και της μοναχής Κασσιανής παρουσία και της αδελφής Αυξεντίας θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega. Μαύρο Ρόδο: Η στιχομυθία φωτιά μεταξύ ηγουμένης και Κασσιανής

 

Η ηγουμένη σε μια ύστατη προσπάθεια να λύσει τις διαφορές της με τη μοναχή Κασσιανή σπεύδει και συναντά την τελευταία στο κελί της. «Ήρθα με την αδελφή Αυξεντία να μιλήσουμε γιατί μόνο πρόσωπο με πρόσωπο πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις διαφορές μας. Έτσι μπορεί να τις λύσουμε και να τις αφήσουμε πίσω μας» θα δούμε να λέει ηγουμένη Φιλαρέτη απευθυνόμενη στην Κασσιανή η οποία δείχνει να εκπλήσσεται από τα λεγόμενα της πρώτης.

 

Μαύρο Ρόδο: Η στιχομυθία φωτιά μεταξύ ηγουμένης και Κασσιανής

«Για ποια διαφορά μιλάτε;» ρωτά η Κασσιανή. Και η Φιλαρέτη αμέσως τις εξηγεί: «Γι’ αυτά που υποστήριξες ότι η αδελφή Αυξεντία συμπλέει με τις απόψεις του Μπόγρη. Η αδελφή μας δηλώνει άγνοια».

Η Κασσιανή που μιλά στην ηγουμένη στο μαύρο ρόδο
«Μα δεν διέσπειρα κανένα ψέμα γερόντισσα, απλώς είπα αυτό που γνώριζα. Πως η αδελφή Αυξεντία συμφωνεί με τις ιδέες του Μπόγρη. Έτσι μου είπε και η δόκιμη αδελφή μας η Ελισάβετ» τονίζει η Κασσιανή με τη ηγουμένη και την Αυξεντία να τη κοιτούν στα μάτια σαστισμένες, όπως θα δούμε στη συνέχεια του Μαύρου Ρόδου.

Μαύρο Ρόδο: Η στιχομυθία φωτιά μεταξύ ηγουμένης και Κασσιανής

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *