Η Γη της Ελιάς – Εντολή θανάτου: «Να τον βγάλουμε από τη μέση»

Η Γη της Ελιάς – Εντολή θανάτου: «Να τον βγάλουμε από τη μέση»Η Λιάνα δίνει εντολή θανάτου για το Στάθη στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Πιο συγκεκριμένα ο Στάθης Καπερνάρος συνεχίζει να παρακούει τις συστάσεις του αστυνόμου Κουράκου και κάνει του κεφαλιού του. Στήνει δικό του σχέδιο προκειμένου να παγιδεύσει τους παιδόφιλους. Προσεγγίζει μια γυναίκα του κυκλώματος ονόματι Λιάνα και προσπαθεί να την ψαρέψει: «Τι λέτε θα μπορέσει να γίνει κάτι μ’ εμένα; Μάλλον δεν καταλάβατε καλά. Δεν σας τη πέφτω, ούτε κατά διάνοια. Με συγκινούν άλλα πράγματα. Ξέρετε τι εννοώ… Ξέρετε… Θα έρχομαι κάθε μέρα εδώ αν αποφασίσετε να με βοηθήσετε. Πληρώνω όσο όσο. Και να είστε σίγουρη ότι μόνο τυχαία δεν σας μίλησα. Έχω κάνει την έρευνα μου!»

Η Γη της Ελιάς – Εντολή θανάτου: «Να τον βγάλουμε από τη μέση»

Η Λιάνα που έχει ενημερωθεί σχετικά από το συνεργάτη της τον Ρουφουλέα είναι επιφυλακτική απέναντι στο Στάθη και προσπαθεί να τον αποφύγει. Μάλιστα επικοινωνεί με τον Ρουφουλέα και του λέει χαρακτηριστικά: «Ξέρεις ότι έχω συναντήσει πολλούς παιδόφιλους. Αυτός δεν μου γέμισε το μάτι για τέτοιος. Κι ο τρόπος που με πλησίασε ήταν πολύ άγαρμπος. Για να του ξύπνησε τώρα το κουσούρι σε αυτή την ηλικία δύσκολο. Εγώ πάντως θα εισηγηθώ να τον βγάλουμε από τη μέση»!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *