Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 59-60-61-62-63 από 4/12 ως 12/12

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια που θα δούμε την εβδομάδα από 4/12 ως 12/12 Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 59-60-61-62-63 από 4/12 ως 12/12

Η σήμανση ελέγχει το αυτοκίνητο του Αλέξη στις ερημιές. Η Μαργαρίτα είναι πολύ αναστατωμένη, πηγαίνει στο σπίτι του γιού της και βλέπει ότι δεν λείπει τίποτα που να δικαιολογεί την επίσκεψη στην Αθήνα:«παράτησε το αυτοκίνητό του στη μέση του πουθενά; Άφησε άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη να μουχλιάσουν; Έφυγε χωρίς ρούχα και χωρίς τα φάρμακά του; Το ένστικτο μου με οδηγεί σε άλλες σκέψεις, σκοτεινές! Κάτι συμβαίνει!»

Την ίδια ώρα ο Αλέξης έχει καταφέρει να ξεφύγει και οργισμένος δένει την Μυρτάλη στο κρεβάτι:«Για πόσο νόμιζες ότι θα με κρατήσεις κλειδωμένο εδώ μέσα;; Ε;; Πολύ μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου!! Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισες να με παγιδεύεις! Θέατρο έπαιζες τόσο καιρό! Κι εγώ σαν βλάκας σε πίστεψα! Τελείωσες Μυρτάλη! Πρόδωσες την εμπιστοσύνη που σου είχα! Εγώ σε έκλεισα σ’ εκείνο το σπίτι επειδή σε αγαπούσα… εσύ με έκλεισες για να πάρεις εκδίκηση! Πίστεψες ότι είμαστε ίδιοι;; Εσύ δεν μπόρεσες να ανοίξεις την πόρτα! Εγώ τα κατάφερα! (βουτάει το όπλο, τη σημαδεύει) Θα σε σκοτώσω!», βουτάει το όπλο, οπλίζει και την σημαδεύει!

Ο Αλέξης τρέμει, βουρκώνει και πετάει το όπλο. Πέφτει πάνω της και κάνουν έρωτα με πολύ πάθος, ενώ η Μυρτάλη ανταποκρίνεται. Όταν τελειώσουν ο Αλέξης την λύνει:«Θα σε λύσω, αλλά μην κάνεις καμιά βλακεία… Συγνώμη! Καλά μου έκανες! Αυτό μου άξιζε!»

Η Χάιδω καλεί την Ασπασία στο σπίτι της για να της πει να μαζέψει την Ειρήνη που φλερτάρει τον Φίλιππο:«Την πέφτει στον γιο μου! Στο σταυρό που σου κάνω! Κι αν τελικά είναι αδέρφια, τι θα γίνει, μου λες;»Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 59-60-61-62-63 από 4/12 ως 12/12

Η Ασπασία ταράζεται με αυτά που ακούει αλλά η Χάιδω συνεχίζει: «Είδες που μου είπες ψέματα ότι ήσουν σίγουρη; Αν ήσουν σίγουρη ότι είναι του Δημοσθένη, δεν θα ταραζόσουν! Κοίτα να την μαζέψεις πριν χοντρύνει κι άλλο το πράγμα! Ο γιος μου τη λατρεύει τη Βασιλική! Δεν θα της κάνει τη χάρη! Αλλά κάτι να ακουστεί φτάνει! Κοίτα μη τους χαλάσει τον γάμο! Κάνε τα κουμάντα σου και μάζεψέ την! Θα γίνουμε βούκινο!»

Η απόφαση για την πώληση του σπιτιού της Χάιδως είναι οριστική και η προσφορά πολύ καλή. Παράλληλα ο Φίλιππος έχει ήδη βρει και σπίτι για να αγοράσουν:«Φίλιππε μην πας και υπογράψεις για το νέο σπίτι αν δεν πουλήσεις πρώτα το δικό μας κι αν δεν πάρεις λεφτά στα χέρια σου! Έχουν δει πολλά τα μάτια μου..»

Ο Κουράκος πάει και αφήνει ένα τριαντάφυλλο στο κατώφλι, έξω από τη πόρτα της Ευτυχίας. Την ίδια ώρα ο Στάθης συνεχίζει να παρακολουθεί ένα άλλο μέρος της σπέιρας, την Λιάνα που προσπαθεί να προσεγγίσει παιδάκια στην παιδική χαρά. Ο Ρουφουλέας πλησιάζει την παιδική χαρά και βλέπει τον Στάθη που παρακολουθεί από μακριά την Λιάνα. Ο Στάθης δεν τον βλέπει και πηγαίνει και πιάνει συζήτηση με την Λιάνα:«Βλέπω περιοδικό, παιδική χαρά, σκυλάκι.. ξέρω πως λειτουργούν αυτά τα πράγματα..»

Αμέσως ο Ρουφουλέας την παίρνει τηλέφωνο και την ενημερώνει πως αυτός είναι που τους παρακολουθεί:«Πρόσεξέ τον αυτόν που κάθεται δίπλα σου και σου έχει πιάσει τη κουβέντα! Είναι αυτός που με ακολουθούσε!»

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 59-60-61-62-63 από 4/12 ως 12/12

Η Αντιγόνη καλεί τον Σωκράτη στο σπίτι της για να μιλήσουν για την Αγγελική:«Καίγομαι που βλέπω την Αγγελική.. εγώ νομίζεις δεν πονάω; Όταν την έδωσα, ήταν αλλιώς.. τώρα εμφανίστηκε μπροστά μου… την βλέπω… έχω συναισθήματα! Την ακούω να λέει μαμά και μπαμπά τον Μάνο και τη Μαρίνα και τρελαίνομαι! Αλλά τα βάζω όλα στην άκρη για το καλό της. Τα παιδιά και ο πατέρας μου τη λατρεύουν… Το παιδί έζησε ένα θάνατο ήδη… είναι πολύ πληγωμένο… Πρέπει να βάλεις πάνω από όλα το καλό του παιδιού… Μπορείς σε παρακαλώ να πας και να μιλήσεις σε μια παιδοψυχολόγο; Και ότι σε συμβουλέψει εκείνη εγώ θα είμαι μαζί σου!»

Ο Στάθης στην παιδική χαρά συνεχίζει να προσπαθεί να πείσει την Λιάνα πως είναι παιδεραστής για να την παγιδεύσει:«Τι λέτε, θα μπορέσει να γίνει κάτι μ’ εμένα; Μάλλον δεν καταλάβατε καλά.. δεν σας τη πέφτω, ούτε κατά διάνοια.. με συγκινούν άλλα πράγματα..ξέρετε τι εννοώ.. Ξέρετε… Θα έρχομαι κάθε μέρα εδώ..αν αποφασίσετε να με βοηθήσετε….. πληρώνω όσο-όσο! Και να είστε σίγουρη ότι μόνο τυχαία δεν σας μίλησα. Έχω κάνει την έρευνα μου!» Ο Ρουφουλέας είναι και αυτός εκεί και παρακολουθεί τον παρακολουθεί χωρίς ο Στάθης να τον έχει δει.

Ο Αλέξης πηγαίνει στην ταβέρνα για δουλειά, ζητάει συγνώμη για την αδικαιολόγητη απουσία του αλλά ο Χρήστος τον διώχνει:«Σου φέρθηκα σπαθί και μου το ανταπέδωσες έτσι; Την μέρα του γάμου της Ισμήνης, που είχαμε έναν σκασμό δουλειά; Έτρεχα και δεν έφτανα! Έχασα την εμπιστοσύνη μου! Σε θεωρώ αναξιόπιστο, δε μπορώ να βασιστώ πια σε σένα! Προς το παρόν εξαφανίσου, σ’ έχω πολλά νεύρα! Δεν ξέρω τι θα κάνω..μιλάμε αύριο. Και μην ξανάρθεις εδώ! Αν είναι θα σε πάρω εγώ!»

Στο γραφείο της ψυχολόγου η Αλίκη επιμένει πάλι να μιλήσουν για τον Αλέξη. Η Μυρτάλη επιμένει πως τον έχει ξεπεράσει, δεν την απασχολεί πια και προσπαθεί να καθοδηγήσει τη συνεδρία. Η Αλίκη όμως δεν το δέχεται αυτό: «Λυπάμαι..συνεδρίες καθοδηγούμενες δεν μπορώ να κάνω! Δεν σε παρατάω! Σε παραπέμπω σε άλλο συνάδελφο που ακολουθεί διαφορετική μεθοδολογία. Θα μπορέσει να σε βοηθήσει καλύτερα από μένα! Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω πια!»

Η Ιουλία ενημερώνει την Αθηνά για την συγκέντρωση που διοργανώνει ο Ισίδωρος και πως καλεσμένος θα είναι και ο εισαγγελέας, ο Μιχάλης Οικονομέας.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 59-60-61-62-63 από 4/12 ως 12/12

Ο Δημοσθένης έχει πρόβλημα με τους ανταγωνιστές στην καινούρια βρωμοδουλειά με τα ναρκωτικά:«Τι θα πει «ο Κεφάλας είναι έξω φρενών»; Για κάντο μου λιανά… Δίνει τελεσίγραφο να φύγουμε από την πιάτσα του και να μην σπρώχνουμε πράμα στα Νότια Προάστια; Τι είναι; Σκύλος που κατούρησε και μάρκαρε την περιοχή του; Πες του να πάει να κουρεύεται! Δεν αστειεύεται; Εγώ νομίζεις ότι αστειεύομαι; Θα συνεχίσετε κανονικά την διακίνηση στα στέκια που έχετε αρχίσει στην Αθήνα…Πες μόνο στους δικούς μας να είναι προσεκτικοί..είναι ικανός να μας καρφώσει στους μπάτσους! Ναι.. θα με ενημερώνεις διαρκώς.»

Η Μυρτάλη καλεί τον Δημοσθένη στο σπίτι της και του ανακοινώνει την απόφασή της:«Θα προχωρήσω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου! Το σκέφθηκα κι είχατε δίκιο. Είναι ο μόνος τρόπος ν’ αποκτήσω κάποια στιγμή τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησης! Πρώτα πρέπει να λύσω το θέμα της δικής μου συμμετοχής! Σας είπα ότι δεν έχω το απαιτούμενο ρευστό.» Ο Δημοσθένης της λέει πως θα την βοηθήσει και θα της δανείσει τα χρήματα που χρειάζονται.

Ο Κουράκος απειλεί τον Στάθη που συνεχίζει και παρακολουθεί τον Ρουφουλέα:«Καπερνάρο.. μαζί μιλάμε! Ξέρεις ότι έχουμε μάτια και στην πλάτη! Σου είπα ή δεν σου είπα να κάτσεις καλά;;; Έχεις βαλθεί να χαλάσεις την δουλειά μας; Άσε που βάζεις και τον εαυτό σου σε κίνδυνο! Κοίτα.. γιατί δεν το έχω σε τίποτα να σε μπουζουριάσω για παρακώλυση του έργου της αστυνομίας! Αν πάθεις κάτι, θα το έχω βάρος που δεν σ’ εμπόδισα με κάθε τρόπο!». Ο Στάθης υπόσχεται να σταματήσει και φεύγει προβληματισμένος από το τμήμα. Ο Γιώργης αναθέτει στην Δήμητρα να τον συνετίσει.

Η Ειρήνη πηγαίνει και πάλι στο χωράφι και βρίσκει τον Φίλιππο και αυτός την διώχνει εκνευρισμένος:« Για να ξηγηθώ μια και καλή και να κοπεί οριστικά αυτό το παραμύθι! Πρώτον είμαι πολύ ερωτευμένος με την Βασιλική και δεν έχω μάτια γι άλλην! Δεύτερον, και η Βασιλική να μην ήταν, εμένα δεν μου αρέσεις καθόλου! Δεν θα γύριζα καν να σε κοιτάξω! Δεν μ’ αρέσει ο χαρακτήρας σου! Σε θεωρώ ένα κακομαθημένο, ξετσίπωτο κωλόπαιδο! «Φωνάζει» το τι είσαι ! Γι αυτό δίνε του και μην με ξαναπλησιάσεις! Την επόμενη φορά, θα τα πω όλα στην Βασιλική και θα σου κόψει και την καλημέρα! Μείνε μακριά μου! Αλλιώς θάχεις άσχημα ξεμπερδέματα!» Η Ειρήνη τον κοιτάει οργισμένη, κάνει μεταβολή και φεύγει.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 59-60-61-62-63 από 4/12 ως 12/12

Αργότερα τηλεφωνεί στη φίλη της την Μαντώ και είναι εκνευρισμένη:«Άσε με ρε συ Μαντώ..αν με πιάσεις από την μύτη σκάω! Θέλω να πλακωθώ με κάποιον να εκτονωθώ! Έφαγα άκυρο από τον άντρα της ξαδέλφης.. ναι.. τον Φίλιππο! Του το δίνω στο πιάτο κι αυτός κάνει τον δύσκολο, ο ηλίθιος! Έχω αρχίσει να φορτώνω άσχημα! Με πρόσβαλε, ρε χοντρά!! Και σιγά την γυναίκα που έχει δίπλα του και τον σέρνει από την μύτη..όχι,. δεν θα κάνω πίσω.. τον γουστάρω πολύ ρε, αλλά άμα το συνεχίσει έτσι θα μου γυρίσει το μάτι ανάποδα και θα του το βγάλω ξινό..με βλέπει μικρή και νομίζει ότι είμαι του χεριού του..δεν ξέρει πόσους έχω μασήσει σαν και δαύτον..»

Η Λιάνα λέει στον Ρουφουλέα πως θα εισηγηθεί στους από πάνω να βγάλουν τον Στάθη από τη μέση:«Ξέρεις ότι έχω συναντήσει πολλούς παιδόφιλους.. αυτός δεν μου γέμισε το μάτι για τέτοιος..κι ο τρόπος που με πλησίασε ήταν πολύ άγαρμπος! Για να του ξύπνησε τώρα το κουσούρι, σ’ αυτή την ηλικία δύσκολο.. Εγώ πάντως θα εισηγηθώ να τον βγάλουμε από την μέση!»

Η Μυρτάλη κάνει τη μεγάλη ανακοίνωση στον Ισίδωρο:«Θέλω να συγκαλέσεις Γενική Συνέλευση των μετόχων! Με θέμα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της επιχείρησης κατά πέντε εκατομμύρια ευρώ!» Ο Ισίδωρος γελάει τρανταχτά, σαν να έχει ακούσει το πιο αστείο πράγμα του κόσμου αλλά αμέσως σοβαρεύει και την κοιτά εκνευρισμένος!

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 63 , 64 , 65 , 66 , 67 από 11/12 ως 15/12

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λιώνει στην αγκαλιά του Στάθη

Η Γη της Ελιάς – Ο Χρήστος πετά τον Αλέξη στο δρόμο: «Απολύεσαι!»

πηγή: https://www.epeisodia.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *