Αντώνης Ρέμος για Κιβωτό του Κόσμου: «Έχω την καλύτερη άποψη για τον Πατέρα Αντώνιο»

Αντώνης Ρέμος για Κιβωτό του Κόσμου: «Έχω την καλύτερη άποψη για τον Πατέρα Αντώνιο»

Ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο.Αντώνης Ρέμος για Κιβωτό του Κόσμου: «Έχω την καλύτερη άποψη για τον Πατέρα Αντώνιο» 

«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Φοβάμαι πως ίσως λίγο υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει την ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά.

Διαβάστε Επίσης  Ένας 15χρονος Έλληνας συγκίνησε κριτές και κοινό στο γερμανικό «The Voice»

Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μπορεί να υπάρχει ένας καπνός, μια φωτιά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε την πραγματικότητα και να μην προτρέχουμε να καταδικάζουμε γιατί μόλις ανάβει μια σπίθα, κατευθείαν σταυρώνουμε τον κόσμο».

Διαβάστε Επίσης  Ελένη Φουρέιρα: Κυκλοφόρησε νέο της video clip για το τραγούδι «Poli_Ploki»

 

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *