Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί για τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί για τον ΠέτροΗ Αυξεντία, αρρωσταίνει βαριά αρνούμενη πεισματικά να εισαχθεί στο νοσοκομείο ενώ αποκαλύπτει στην Ηγουμένη, τα γεγονότα της Παλιόβρυσης. Άναυδος ο Λευτέρης ανακαλύπτει το αληθινό πρόσωπο της Πολυξένης και χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια του.Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αρνείται να χειροτονηθεί για τον Πέτρο

Η ημέρα για την κουρά της Ελισάβετ πλησιάζει αλλά οι ενοχές της επειδή σκέφτεται συνέχεια τον Πέτρο την οδηγούν στην απόφαση να ζητήσει να αναβληθεί η τελετή. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Σαράντος συγκλονίζεται μαθαίνοντας την αλήθεια για τον παιδοβιαστή πατέρα του.

Η οικογένεια Καστρινού βρίσκεται σύσσωμη στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης. Ο Γιώργος Μπόγρης επισκέπτεται το μοναστήρι και εκδηλώνει τις προθέσεις του στην Ηγουμένη αλλά εκείνη αρνείται να υποκύψει στους εκβιασμούς του.

Στην Γερακιανή, ο Σαράντος μετά από τις αποκαλύψεις στον υπολογιστή του πατέρα του, Διακοσάββα ξηλώνει όλες τις αφίσες του αλλά αρνείται να πει το γιατί το κάνει. Αποφασίζει να πάει να συναντήσει την Αυξεντία. Το πτώμα του Ζαμάφτα, εντοπίζεται και πάνω του βρίσκεται ένα αποδεικτικό στοιχείο.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Αποκαλύψεις για άσεμνες φωτογραφίες της Ελισάβετ

Οι ανησυχίες του Μανώλη βγαίνουν αληθινές. Ο Δεσπότης ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως θα ορίσει ημερομηνία για την κουρά της. Εκείνη αρχικά δείχνει αποφασισμένη να γίνει μοναχή αλλά το μυαλό της είναι στον Πέτρο.

Στο μοναστήρι θα βρεθούν ταυτόχρονα ο Θέμης. η Κύρα, και ο Βίκος. Η Αλεξία, η Αγγελική και ο Παναγιώτης. αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα ενώ ο ερχομός της Κύρας στην Γερακιανή θα τους αναστατώσει.

Η επίσκεψη του Βίκου στο μοναστήρι θα βάλει την Ηγουμένη σε υποψίες. Η Αυξεντία δεν δέχεται να πάει στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται. Οι τύψεις κάνουν την Ελισάβετ να αποφασίσει να ζητήσει από την Ηγουμένη, να καθυστερήσουν την κουρά της.

Ο Πέτρος προκειμένου να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα. Η Γιάννα και ο Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά. Η είδηση πως η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Ζαμάφρα, πέφτει σαν βόμβα προκαλώντας πανικό στους εμπλεκόμενους.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής πιάνει την Δρόσω με τον Λευτέρη

Ενώ οι υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη θα βγουν αληθινές ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του.

Ενώ η Αυξεντία, αποκαλύπτει στην Ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης. Ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στην Γιάννα και ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική ως υπαίτια της διάλυσης της οικογένειας τους.

Ο Λευτέρης σοκάρεται απ’ όσα βλέπει στη συνάντηση της Πολυξένης με τον Θέμη και εξομολογείται στην Όλγα μία ιστορία από το παρελθόν. Ο Γιώργος Μπόγρης μιλά στον Σταυρίνο για το σχέδιο του να παρουσιάσει ως θαύμα της βελτίωσης της υγείας του αν η εγχείρηση πετύχει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *