Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα Πολυξένη-Θέμη

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα Πολυξένη-Θέμη

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα Πολυξένη-Θέμη

 

Μαύρα σύννεφα απλώνονται πάνω από τον γάμο του Λευτέρη και της Πολύξενης και τα νερά ταράζονται όταν ο πρώτος βλέπει τη γυναίκα του με τον Θέμη, στο «Μαύρο Ρόδο».

Όλα ξεκινούν όταν ο Λευτέρης παρατηρεί την σύζυγό του να συμπεριφέρεται περίεργα τόσο απέναντι σε εκείνον όσο και στην κόρη της, την Όλγα. Μάλιστα, δε θα αργήσει να συνειδητοποιήσει ότι του λέει διάφορα ψέματα. Περίεργες σκέψεις θα περάσουν από το μυαλό του κι έτσι θα αποφασίσει να την παρακολουθήσει.

Την ίδια στιγμή, ο Θέμης ταξιδεύει στη Γερακιανή και ζητά από την Πολυξένη να βρεθούν. Σύμφωνα με το MYtv, εκείνη δέχεται αγνοώντας όμως ότι ο Λευτέρης την παρακολουθεί. Σύντομα, ο άντρας της θα τους πιάσει στα πράσα.Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Λευτέρης πιάνει στα πράσα Πολυξένη-Θέμη

 

 

 

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του «Μαύρου Ρόδου», ο Λευτέρης καταρρέει βλέποντας την Πολυξένη να φιλάει τον Θέμη. Έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, πηγαίνει στο μαγειρείο της Ευτυχίας και πίνει κρασί προκαλώντας την ανησυχία της Τασούλας, αλλά και της Όλγας, που τον ψάχνει απεγνωσμένα.

Ο Λευτέρης, όμως, έχει βυθιστεί στις σκέψεις του και δεν μπορεί να ξεχάσει τα προφητικά λόγια που του είχε πει η πρώην γυναίκα του, η Ισμήνη για την Πολυξένη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *