Ανδρέας Γεωργίου: Ο 3ος κύκλος της Γης της Ελιάς κι οι επαφές για σειρά με άλλα κανάλια

Ανδρέας Γεωργίου: Ο 3ος κύκλος της Γης της Ελιάς κι οι επαφές για σειρά με άλλα κανάλιαΜπορεί να βρισκόμαστε πλέον σχεδόν στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν και ένα βήμα πριν οι σειρές κάνουν μια παύση λόγω εορτών ωστόσο των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν και ο Ανδρέας Γεωργίου αν και όχι πολύ “φρόνιμος”, σίγουρα όμως είναι πολύ έξυπνος.Ανδρέας Γεωργίου: Ο 3ος κύκλος της Γης της Ελιάς κι οι επαφές για σειρά με άλλα κανάλια

Τι κι αν το MEGA τον έχει κάνει να τρέχει και να μην φτάνει με τα επεισόδια της “Γης της Ελιάς” και τις συνεχείς αλλαγές στον εβδομαδιαίο αριθμό και τη διάρκειά τους, εκείνος βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει με το Μεγάλο Κανάλι και για τρίτη σεζόν μετά τις επιτυχημένες δυο.

Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν τον Γενάρη αλλά φαίνεται πως τουλάχιστον προφορικά έχουν συμφωνήσει οι δυο πλευρές, ενώ η σειρά του MEGA θα κάνει μια παύση από τις 22/12 και θα επανέλθει στις οθόνες μας μετά τις γιορτές στις 15 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Γεωργίου δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και παράλληλα με τον γ’ κύκλο της «Γης της ελιάς» συζητάει και για δεύτερη σειρά όχι όμως μόνο για λογαριασμό του ΜEGA.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει επαφές και με άλλα κανάλια τα οποία ήθελαν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και είχε κάνει επαφές πριν υπογράψει με το Μεγάλο Κανάλι αλλά τελικά προτίμησε το MEGA, με τα οποία συζητάει σοβαρά για να υπογράψει το σενάριο και δεύτερης σειράς.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο μόνος περιορισμός που υπάρχει για να προχωρήσει η συμφωνία με ανταγωνιστικό κανάλι είναι η σειρά που θα κάνει να μην είναι ανταγωνιστική ως προς τη “Γη της ελιάς”.

Αυτό σημαίνει ότι έχει το ελεύθερο ο Ανδρέας Γεωργίου αρκεί το σίριαλ που θα κάνει να παίζει μετά τις 22.30 ώστε να μην παίζει απέναντι από τον γ’ κύκλο της «Γης της Ελιάς» στο MEGA.

Ανδρέας Γεωργίου: Ο 3ος κύκλος της Γης της Ελιάς κι οι επαφές για σειρά με άλλα κανάλια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *