Η Γη της Ελιάς: Τέλος το παιχνίδι της Μυρτάλης – Ο Αλέξης ένα βήμα πριν την σκοτώσει

Η Γη της Ελιάς: Τέλος το παιχνίδι της Μυρτάλης – Ο Αλέξης ένα βήμα πριν την σκοτώσειΤο παιχνίδι της Μυρτάλης τελειώνει απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς καθώς ο Αλέξης καταφέρνει να ξεφύγει παγιδεύοντας την ίδια την ηρωίδα μέσα στο σπίτι που μαρτύρησε όλες αυτές τις ημέρες. Θα της κάνει ή όχι κακό;

Τι θα δούμε απόψε 1/12 στην Γη της Ελιάς;

Ο Φίλιππος απορρίπτει την Ειρήνη, αλλά τρέμει μη φτάσει κάτι στα αυτιά της Βασιλικής. Εκμυστηρεύεται όσα έχουν συμβεί στη Χάιδω κι εκείνη θυμώνει πάρα πολύ με την Ειρήνη. Ο Ρουφουλέας αντιλαμβάνεται ότι ο Στάθης τον παρακολουθεί και παραξενεύεται. Ο Στάθης, μετά από σύσταση του Κουράκου, τον αφήνει να πιστέψει πως θα αποσυρθεί από την υπόθεση και θα αφήσει την αστυνομία να το χειριστεί.

Ο Ισίδωρος προσλαμβάνει οργανώνει γκαλά στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο Μιχάλης συνειδητοποιεί πως αν δεν αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την Αθηνά, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτός από την τοπική κοινωνία, όμως δεν έχει το θάρρος να της μιλήσει. Τέλος, Μυρτάλη και Αλέξης έρχονται αντιμέτωποι απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, με τα αίματα ανάμεσά τους να ανάβουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *