Η Γη της Ελιάς – Στα μαχαίρια Ιουλία και Μυρτάλη: «Ποια νομίζεις ότι είσαι»

Η Γη της Ελιάς – Στα μαχαίρια Ιουλία και Μυρτάλη: «Ποια νομίζεις ότι είσαι»Η κατάσταση ξεφεύγει κι η Ιουλία γίνεται έξω φρενών με τη Μυρτάλη, στη «Γη της Ελιάς», με αποτέλεσμα για πρώτη φορά να της επιτίθεται.

Αφορμή για αυτό το ξέσπασμα θα είναι η απαίτηση της Μυρτάλης να γίνει γενική συνέλευση στο ελαιοτριβείο. Κανείς δεν είχε πάρει σοβαρά την πρόταση της νεαρής Βρεττάκου με αποτέλεσμα εκείνη να εξοργιστεί και να απαιτήσει να γίνει η συνέλευση αμέσως.

Ωστόσο, αυτή η συμπεριφορά θα προκαλέσει την οργή των υπόλοιπων Βρεττάκων, αλλά και της Αθηνάς. Αυτή τη φορά, όμως, σύμφωνα με το TiVi, θα είναι η Ιουλία η οποία θα βγει από τα ρούχα της και θα απαιτήσει από τη Μυρτάλη να συνέλθει.

«Πραγματικά με έχεις φέρει στα όρια μου. Τι νομίζεις ότι είσαι και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις; Δε θέλω να σε ξέρω πια», της λέει κι η Μυρτάλη προσπαθεί να συγκρατήσει τα νεύρα της.

Για πρώτη φορά η Ιουλία χάνει την ψυχραιμία της με την Μυρτάλη. Παρόλα αυτά, η νεαρή κοπέλα δε θα βάλει μυαλό κι οι επόμενες ενέργειές της θα φέρουν την καταστροφή…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *