Μαύρο Ρόδο: η Ελισάβετ παγώνει με τα άσχημα μαντάτα!

 

Μαύρο Ρόδο: η Ελισάβετ παγώνει με τα άσχημα μαντάτα!

Μαύρο Ρόδο: Η Αγγελική αποφασίζει να ακολουθήσει την κόρη της στην Γερακιανή, ενώ ο Παράσχος τηλεφωνεί στον Θέμη να τον ενημερώσει για την έκρηξη που έγινε στο μαγαζί του… Διαβάστε πρώτοι όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega Μαύρο Ρόδο.Μαύρο Ρόδο: η Ελισάβετ παγώνει με τα άσχημα μαντάτα!

Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: η Αλεξία με την Αγγελική βρίσκονται στο μοναστήρι

Η Αγγελική αποφασίζει να ακολουθήσει την κόρη της στην Γερακιανή, ενώ ο Παράσχος τηλεφωνεί στον Θέμη να τον ενημερώσει για την έκρηξη που έγινε στο μαγαζί του, όμως εκείνος δεν το σηκώνει και λίγο αργότερα ενημερώνεται για το τραγικό συμβάν από τις ειδήσεις. Ο Θέμης παγώνει όταν βλέπει πλάνα από το μαγαζί του κι αμέσως αρπάζει το τηλέφωνο του μάθει τι έχει συμβεί.

Την ίδια ώρα ο Βίκος βλέποντας κι αυτός το ρεπορτάζ για την έκρηξη στο νυχτερινό κέντρο, πανηγυρίζει παρέα με την Κύρα:”Όλα έχουν ένα τέλος Καστρινέ! Μπράβο!”, του λέει η Κύρα για να τον επαινέσει για τον”θρίαμβο” του.

Παράλληλα, η Πολυξένη καταφέρνει να μάθει περισσότερα για τον κρυφό λογαριασμό του Θέμη, ενώ ο Σταυρίνος δίνει ιδέες στον Πέτρο για το πώς θα μπορέσει να μπει κρυφά στο μοναστήρι.

Ο Σαράντος βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην λύση του μυστηρίου για την ταυτότητα που βρέθηκε και η Κασσιανή εντοπίζει μια λεπτομέρεια στην αγιογραφία της Ελισάβετ που την βάζει σε σκέψεις. Στο μεταξύ ο Θέμης φτάνει έντρομος στο μαγαζί του και αμέσως ρωτάει τον Παράσχο να του πει τι έχει συμβεί. “Βρήκαν κάτι;”, Τον ρωτάει. “Κάτι γκαζάκια. Υπάρχουν ζημιές αλλά ευτυχώς η φωτιά δεν επεκτάθηκε. Όρμησε ο Βλάσης με τον πυροσβεστήρα!”, του απαντάει ο Παράσχος κι εκείνος αρχίζει να υποψιάζεται πως πίσω απ’ όλα κρύβεται ο Βίκος.

Ο Θέμης μπαίνει στο μαγαζί να δει τις ζημιές που προκλήθηκαν από την έκρηξη και έπειτα φεύγει. Πηγαίνει στο ξενοδοχείο που βρίσκεται ο Βίκος και την στήνει απ’ έξω και λίγο αργότερα τον βλέπει να ξεπροβοδίζει την Κύρα και εξοργίζεται. Άραγε θα καταφέρει ο Βίκος να χαλάσει την φήμη του μαγαζιού του Θέμη;

Εν τω μεταξύ, η Αλεξία με την Αγγελική βρίσκονται στο μοναστήρι και η Ελισάβετ τρέχει αμέσως να τις καλωσορίσει, ενώ η Όλγα πλησιάζει την Ελισάβετ για να της μιλήσει. “Λες και δεν έχουν βγει από την ίδια οικογένεια. Τουλάχιστον η Αλεξία αυτό που έχει να σου πει στο λέει μπροστά σου. Έχει πέσει πολύ στα μάτια μου ο Πέτρος… ειδικά μετά απ’ αυτά που έμαθα”, της λέει. “Τι έμαθες;”, την ρωτάει εκείνη διστακτικά.”Σε έβαλε στοίχημα! Αυτό έμαθα”, της απαντάει και η Ελισάβετ παγώνει…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *