Η γη της ελιάς: Άγρια σύγκρουση Αθηνάς-Μυρτάλης!

Η γη της ελιάς: Άγρια σύγκρουση Αθηνάς-Μυρτάλης!

Η γη της ελιάς: Άγρια σύγκρουση Αθηνάς-Μυρτάλης!

Η γη της ελιάς: Ο Παναγιώτης πηγαίνει σουρωμένος στο θερμοκήπιο και ζητάει την δουλειά του πίσω από τον Φίλιππο… Διαβάστε όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: η Αγγελική τηλεφωνεί στον Σωκράτη και τον προσκαλεί στο σπίτι

Στο καφενείο πηγαίνει μεθυσμένος ο Παναγιώτης αλλά τον αναλαμβάνει ο Αποστόλης που τον πηγαίνει “καροτσάκι” έξω και τον διώχνει.

Το βράδυ η Αγγελική τηλεφωνεί στον Σωκράτη και τον προσκαλεί στο σπίτι για να τον ευχαριστήσει για τα λουλούδια. Μαρίνα και Μάνος έχουν πραγματικά τρομοκρατηθεί τώρα που γνωρίζουν την αλήθεια! Καλούν και την Αντιγόνη και είναι όλοι σε πανικό.Η γη της ελιάς: Άγρια σύγκρουση Αθηνάς-Μυρτάλης!

Η γη της ελιάς: η Αγγελική τηλεφωνεί στον Σωκράτη και τον προσκαλεί στο σπίτι

Η Μαρίνα καλεί την Μυρτάλη από το ανθοπωλείο και την κατσαδιάζει: «Ο Χρήστος δεν σε παράτησε γιατί έτσι του ήρθε! Σε έπιασε να τον κερατώνεις! Μου αρέσει που τον έβριζες κιόλας! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Μπήκε στο σπίτι και είδε τα ρούχα σας, σας άκουσε! Κι αντί να σε ξεφτιλίσει, προτίμησε να τα μαζέψει και να φύγει! Και πού να μάθει ότι είναι ο Αλέξης!! Τον έχει στη δούλεψή του! Καταλαβαίνεις τι έχει γίνει; Καταστρέφεις τόσους ανθρώπους και κυρίως τον εαυτό σου! Δεν μ΄ ενδιαφέρει να σ΄ ακούσω! Δεν θέλω παρτίδες πια μαζί σου!», και η Μυρτάλη κλαίει με λυγμούς…

Ο Παναγιώτης πηγαίνει σουρωμένος στο θερμοκήπιο και ζητάει την δουλειά του πίσω από τον Φίλιππο: «Ξέρεις πολύ καλά γιατί σε έδιωξε η μάνα μου! Δεν θέλουμε ανθρώπους σαν κι εσένα στη δουλειά μας! Δεν θέλουμε τραμπούκους που ξυλοφορτώνουν τη γυναίκα τους! Έλα, δίνε του γιατί έχω δουλειά! Και πήγαινε σπίτι σου για ύπνο, μην πιείς άλλο σήμερα..»

Στη σύσκεψη της εταιρίας που γίνεται στο σπίτι του Ισίδωρου λέγονται πολλά. Η Αθηνά θέλει να κρατήσει το σπίτι αλλά η Μυρτάλη διαφωνεί.

Αθηνά: «Ο πατέρας σου το άφησε σε μένα! Και να σου πω και κάτι άλλο; Μετάνιωσα που σου έδωσα το 26% της επιχείρησης! Η Μαργαρίτα μου μετέφερε όλα όσα συνέβαιναν όσο ήμουν στη φυλακή και θύμωσα απίστευτα με τις απαιτήσεις σου! Αφού δεν ήθελες να μείνεις.. και τέτοια που είσαι, άλλαξα γνώμη! Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σου

Μυρτάλη:«Μιλάς εσύ για συμπεριφορά, που είχες τον εραστή σου μέσα στο σπίτι και τον παρουσίαζες σαν γιό σου; Ε, βέβαια! Τώρα θα τα παρουσιάσεις όπως σε συμφέρουν! Αλλά μην ανησυχείς, θα την βρω εγώ την άκρη! Μαζί μου Αθηνά, έμπλεξες

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *