Άγρια Γη: Ο Άρης ρισκάρει πολλά για να παγιδέψει την Όλγα

Άγρια Γη: Ο Άρης ρισκάρει πολλά για να παγιδέψει την ΌλγαΟ Άρης έχει βάλει στόχο να παγιδέψει την Όλγα και για να το πετύχει αυτό θα ρισκάρει πολλά. Ο ίδιος δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει εκδίκηση και έτσι βάζει μπροστά ακόμα ένα σχέδιο, στο οποίο πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός.

Άγρια Γη

Τι θα δούμε σήμερα 31/10 στην Άγρια Γη;

Η Μυρτώ δεν προλαβαίνει να δει την Όλγα στην τηλεόραση και δείχνει να χαίρεται με την φροντίδα του Στέφανου. Ο Μιχάλης, αναστατωμένος, ζητάει εξηγήσεις από τον Άρη για το φιλί του με την Όλγα, λέγοντάς του ότι ρισκάρει πολλά. Ο Γιώργος επισκέπτεται την Όλγα και εκείνη προσπαθεί να τον σαγηνεύσει για να τον καθυστερήσει, προκειμένου να μπει ο Άρης στο σπίτι του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Το τέλος των πρωταγωνιστών

Εν τω μεταξύ, ο Άρης βάζει ένα στικάκι με κακόβουλο λογισμικό στον υπολογιστή του Γιώργου, αλλά μια γειτόνισσα τον βλέπει και καλεί την αστυνομία. Ο Άρης, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Άγρια Γη, καταφέρνει να κρυφτεί χωρίς να τον δει ο Λουκάς και ο συνάδελφος του και αφήνει επίτηδες το στικάκι στον υπολογιστή για να το βρουν, για να παγιδέψει την Όλγα. Ο Λουκάς καλεί τον Γιώργο στο τμήμα και τον ενημερώνει, με τον τελευταίο να υποψιάζεται κατευθείαν την Όλγα, αλλά χωρίς να μπορεί να το αποδείξει. Μετά από αυτή τη δύσκολη μέρα, ο Λουκάς περνάει χρόνο με τη Ρόζα και οι δυο τους καταλήγουν να φιληθούν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παρατά την Ασπασία και φεύγει…

Η Ρένα αποκαλύπτει στον Γιώργο πως η Όλγα την εκβίασε να χωρίσει με τον Αντώνη, έχοντας στα χέρια της ένα έγγραφο που μπορεί να τον στείλει στη φυλακή. Ο Λουκάς επισκέπτεται ένα μυστήριο πρόσωπο μ’ έναν φάκελο και ρωτάει αν έχει τα χρήματα. Ο Θωμάς, μιλώντας με την Αθηνά, επιμένει πως πρέπει να αποκαλύψουν την αλήθεια στον Στέφανο. Η Όλγα είναι ανήσυχη για την κατάληξη της διάρρηξης στο σπίτι του Γιώργου και καθώς φιλάει τον Άρη, ο Στέφανος τους βλέπει, σήμερα στην σειρά, Άγρια Γη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *