Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη τους κρατά όλους στο χέρι

Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη τους κρατά όλους στο χέριΗ γιαγιά Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με ένα φρικτό μυστικό, με αποτέλεσμα η ζωή της να αλλάζει ριζικά, στη σειρά Σασμός. Μόλις ανακαλύπτει αυτή την αλήθεια που παλεύουν να κρύψουν όλοι, ο κόσμος της καταρρέει.Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη τους κρατά όλους στο χέρι

ΣΑΣΜΟΣ

Η ίδια κάνει τα πάντα, για να σταθεί βράχος. Το μόνο που θέλει είναι να βλέπει την οικογένειά της καλά, χωρίς να επικρατεί παντού ο κίνδυνος των Σταματάκηδων. Στόχος της είναι να κρατήσει μακριά την εγγονή της από τον Αστέρη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ρομαντικό ταξίδι στην Ισπανία για Λυκούργο και Χάιδω

Σασμός: Πότε θα μάθει ο Αστέρης πως ο Πετρής είναι γιος του;

Η γιαγιά Ειρήνη συγκεντρώνει την οικογένεια και αποκαλύπτει πως γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετρή. Έχει μάθει πως δεν είναι γιος του Σταύρου, αλλά μέσα στο παιδί αυτό κυλά αίμα Σταματάκηδων.

Η Μαρίνα σοκάρεται. Άλλο ένα μέλος της οικογένειας γνωρίζει αυτό το βαρύ μυστικό. Εάν βγει προς τα έξω, όλα θα διαλυθούν κι ένας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – τελευταίο επεισόδιο: Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός

Η γιαγιά Ειρήνη τους διαβεβαιώνει πως θα κρατήσει για πάντα κρυφό αυτό το μυστικό, απομακρύνοντας την οικογένειά της από τον περιβόητο “Σασμό”. Μάλιστα, τους τονίζει πως είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα, για να μη μάθει κανείς την αλήθεια για το παιδί του Αστέρη Σταματάκη.Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη τους κρατά όλους στο χέρι

πηγή

Αφήστε μια απάντηση