Η Γη της Ελιάς – Καυτή νύχτα για Στάθη και Ιουλία: «Κάνε με δική σου»

Η Γη της Ελιάς – Καυτή νύχτα για Στάθη και Ιουλία: «Κάνε με δική σου»Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Ο Στάθης και η Ιουλία θα κυλιστούν στα πατώματα, περνώντας μία νύχτα έντονου πάθους, στην γη της ελιάς. Μπορεί η Ιουλία να έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία στον Κουράκο, όμως ο γάμος τους ήταν καταδικασμένος εξ αρχής.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Στάθης, βλέποντας την αγαπημένη του να τραβά χωριστή πορεία από τον σύζυγό της, συνειδητοποιεί πως είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της και πως δε θέλει να την χάσει από τη ζωή του..

Η Ιουλία κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά του, γνωρίζοντας πως είναι λάθος. Ο Στάθης αποτελεί μεγάλη παρηγοριά για την ίδια. Δίχως δεύτερη σκέψη, του ζητάει να συναντηθούν, με σκοπό να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Πάνω στην κουβέντα, οι δυο τους αποκαλύπτουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Τότε, η Ιουλία λυγίζει και ζητάει από τον Στάθη να περάσουν τη νύχτα αυτή μαζί, στην γη της ελιάς. Το πάθος φουντώνει, σα να μη πέρασε μια μέρα!

Οι δυο πρωταγωνιστές γίνονται ένα.. Η βραδιά αυτή είναι εκρηκτική και γεμάτη ερωτισμό.. Η επόμενη μέρα, όμως, ξημερώνει γεμάτη από ενοχές και τύψεις. Θα υποψιαστούν κάτι ο Κουράκος και η Εύα;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *