Έρωτας φυγάς: η Αλεξάνδρα παίρνει μωρό και όπλο και δραπετεύει!

Έρωτας φυγάς: η Αλεξάνδρα παίρνει μωρό και όπλο και δραπετεύει!

Έρωτας φυγάς: Η Ρηνιώ αγανακτισμένη με την συμπεριφορά του Στρατή, ο οποίος έδωσε το γράμμα του Μάρκου στον Ιάσονα, αποφασίζει να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι

Έρωτας φυγάς

Έρωτας Φυγάς: ο Φίλιππος έτοιμος να ζητήσει εξηγήσεις από τον Ιάσονα

Οι απογοητεύσεις στην ζωή της είναι πολλές και θέλει να αφήσει τα πάντα πίσω και να φύγει όσο πιο μακριά μπορεί, όμως δεν θα τα καταφέρει. Ο αδερφός της θα την προλάβει και θα την γυρίσει πίσω, τιμωρώντας την πολύ σκληρά.

Παράλληλα, ο Φίλιππος, έπειτα από την συνάντηση του με τον Μάρκο, είναι έτοιμος να ζητήσει εξηγήσεις από τον Ιάσονα, αναγκάζοντας τον να παραδεχτεί ότι του είπε ψέματα και πως ο Μάρκος με την Αλεξάνδρα ήταν πράγματι ζευγάρι.

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Ρηνιώ περνά θηλιά στο λαιμό

Στο μεταξύ, η δική του σχέση με την Αλεξάνδρα έχει περάσει κάθε όριο και η Ελπίδα κάνει τα πάντα για να το εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο. Την ίδια στιγμή, η Μαργέτα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος, όμως το προσωπικό του αρχοντικού έχει εντολή να μην πει τίποτα στην Αλεξάνδρα.

Εκείνη, λίγο αργότερα το μαθαίνει και τότε αρπάζει την ευκαιρία να το σκάσει μαζί με το μωρό. Φεύγοντας παίρνει και το όπλο του Ιάσονα, ο οποίος όμως την προλαβαίνει κι αμέσως της αρπάζει το παιδί από την αγκαλιά και της λέει ότι είναι ελεύθερη να φύγει. Η Αλεξάνδρα απελπισμένη και φοβισμένη ψάχνει το μωρό της και σκέφτεται πως ουσιαστικά είναι αιχμάλωτη την Δεμερτζήδων…Έρωτας φυγάς: η Αλεξάνδρα παίρνει μωρό και όπλο και δραπετεύει!

Έρωτας φυγάς spoiler: Πυροβολούν την Μαργέτα – Χαροπαλεύει στην εντατική

Το σχέδιο εκδίκησης του Μάρκου συνεχίζεται και καταφέρνει να πάρει αρκετούς εργάτες του Ιάσονα στη δούλεψή του. Ο Δεμερτζής σιγά σιγά χάνει την δύναμη του και βρίσκει εύκολο στόχο τον Στρατή για να ξεσπάσει όλη του την οργή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *