Ο Παράδεισος των Κυριών: η Ζηνοβία κάνει το μπάμ!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: η Ζηνοβία κάνει το μπάμ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: η Ζηνοβία κάνει το μπάμ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος έχει βάλει στόχο να φτάσει στον δολοφόνο του Αριστείδη και βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί τον Γιαμμαλή. Παράλληλα, ο Χρηστίδης συλλαμβάνεται…

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χριστόφορος & Βικτώρια “ανακρίνουν” την Αμαλία

Παράδεισος των Κυριών

Η Μιράντα συνεχίζει να είναι παγιδευμένη στον εφιάλτη που της έχει στήσει ο Χρηστίδης. Παρά την συμπαράσταση του Μάρκου και του Βλησσάρη εκείνη τρέμει από τον φόβο της όταν βρίσκεται μόνη της, ακόμα και μέσα στον “Παράδεισο των Κυριών”.

Η δυσάρεστη βραδινή επίσκεψη που θα δεχτεί θα την αναστατώσει ακόμα περισσότερο και θα ζητήσει την συμβουλή της μητέρας της. Η κυρία Γιαννούλα αμέσως αποφασίζει να δράσει και στέλνει βοήθεια στην κόρη της, η οποία κρύβει μια μεγάλη έκπληξη για την Μιράντα.

Η Γεωργία, για ακόμα μια φορά κάνει το αντίθετο από αυτό που την έχει συμβουλέψει ο πατέρας της, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζεται. Οι ενοχές την κυριεύουν και κλείνεται ακόμα περισσότερο στον εαυτό της νιώθοντας ανήμπορη να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει δημιουργήσει η ίδια.

Ο Παράδεισος των κυριών 29-30: Ο Ντίνος κάνει κινήσεις απελπισίας!

Ο Ντίνος έχει βάλει στόχο να φτάσει στον δολοφόνο του Αριστείδη και βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί τον Γιαμμαλή, καθώς στο πρόσωπο του βλέπει έναν έντιμο αστυνόμο που θέλει πάση θυσία να φτάσει στην αλήθεια και όχι να την θάψει. Και πράγματι, ο Σωτήρης έπειτα από την επίσκεψη του στον “Παράδεισο των Κυριών”, αρχίζει σιγά-σιγά να συνθέτει το παζλ και καταφέρνει να φτάσει κοντά στην λύση του γρίφου. Την ίδια στιγμή, ο Θανάσης Χρηστίδης ανακαλύπτει κάτι που τον κάνει ακόμα πιο αδίστακτο.

 

Ο Παράδεισος των κυριών 31-32: Η Μιράντα εγκλωβισμένη στο σπίτι του Θανάση

Η υγεία του Πάρη βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και η οικογένεια του αγωνιά. Στον “Παράδεισο”, ο Πασχάλης, ο καφετζής, καλείται να αντιμετωπίσει το στρίμωγμα του υπαστυνόμου Σωτήρη.

Η Μιράντα και η γυναίκα του Θανάση, Ματούλα, δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Γεωργία απογοητεύεται από την επίσκεψη της στο σπίτι των Μπουραντάδων, όπως επίσης και η μητέρα της, Πιπίτσα, καθώς δεν φέρνει να επιθυμητά αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν, όταν επιστρέφει στο σπίτι της γίνεται “οικογενειακό συμβούλιο” και ξεσπάει εντός καυγάς. Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος και η Βικτώρια κάνουν μια σοβαρή συζήτηση, η οποία θα ρίξει φως σε γεγονότα του παρελθόντος…

Ο Θανάσης έχει στο μανίκι του έναν άσσο που σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει, ενώ την ίδια στιγμή, η Μιράντα αισθάνεται τον κίνδυνο μια ανάσα μακριά της και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη και να μην καταρρεύσει. Η Αμαλία, έχει έρθει πιο κοντά με την Γεωργία και μαθαίνει κάποια πράγματα για πρόσωπα και καταστάσεις του “Παραδείσου”, τα οποία την βάζουν σε σκέψεις.

Έτσι λοιπόν, όταν ο Ντίνος της κάνει μια ξαφνική ρομαντική έκπληξη, εκείνη είναι ψυχρή μαζί του. Ο Παπακώστας πίστευε πως θα μπορούσε να τον συγχωρέσει που…”ξέχασε” να της πει για τον γάμο του στην Αμερική, όμως δυστυχώς για εκείνον τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε.

Παράλληλα με όλα αυτά, ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Πάρη και προσπαθεί να φτάσει στην άκρη του νήματος, ενώ την ίδια στιγμή, ο Θανάσης Χρηστίδης έρχεται αντιμέτωπος με νέους μπελάδες και μάλιστα σε αυτή την θέση τον βάζει ένα πρόσωπο που δεν το περίμενε κανείς.

Ο Άγης συνεχίζει να “μαρκάρει” στενά την Γεωργία, γεγονός που προκαλεί την δυσαρέσκεια της Δάφνης, η οποία δεν μπορεί να κρύψει την ζήλια της. Στο μεταξύ, ο Πάρης αρχίζει να συνέρχεται και τον περιμένει μια πρόταση έκπληξη. Η Αμαλία του προτείνει να συμμαχήσουν για έναν κοινό σκοπό.

Κι ενώ ο Ντίνος προσπαθεί να βρει λύση για τα οικονομικά προβλήματα του “Παράδεισου” μαθαίνει από την Ζηνοβία πως η Μιράντα πέρα από την εκτίμηση που του έχει ως εργοδότης της, είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Στο μεταξύ, έπειτα από τις πληροφορίες του Παπακώστα, ο Σωτήρης καταφέρνει να βρει τα στοιχεία για να συλλάβει τον Χρηστίδη. Μόνο που εκείνος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Οι διασυνδέσεις που έχει ίσως μπορούν να τον βοηθήσουν να μην σαπίσει στην φυλακή, καθώς αν ανοίξει το στόμα του θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο κι άλλοι…

Η Δάφνη πηγαίνει στον “Παράδεισο” για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, όμως το μόνο που πετυχαίνει είναι να ταράξει την Γεωργία. Στο μεταξύ, ο Σωτήρης επισκέπτεται την Ματούλα και η συνάντηση αυτή επιφυλάσσει εκπλήξεις και για τους δύο. Παράλληλα, ο Χριστόφορος και η Βικτώρια πιέζουν την Αμαλία για να μάθουν τους πραγματικούς λόγους που ο αρραβώνας της με τον Πάρη τινάχτηκε στον αέρα, κι εκείνη αποφασισμένη αναγκάζεται

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *