Μαύρο Ρόδο: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 30/10 έως 1/11

Ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον νέο τρόπο ζωής του μετά την περιπέτεια της υγείας του… Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο, στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Κυριακή 30 έως Τρίτη 1 Νοεμβρίου.Μαύρο Ρόδο: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 30/10 έως 1/11

Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο Επεισόδια 10-11-12
Aπό την Κυριακή 30/11 έως Τρίτη 1/11 στις 21:00, η αγωνία κορυφώνεται στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Επεισόδιο 13
Ο Θέμης επισκέπτεται το μοναστήρι και ζητάει από την Ηγουμένη να αποδεσμεύσει τον Πέτρο από τις εργασίες. Ο Λευτέρης δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον νέο τρόπο ζωής του μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο Σαράντος παγιδεύει τον Μήτσο ζητώντας του να ομολογήσει το σκηνικό που του έστησαν με τον Μπόγρη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μανόλης τρέχει να αποκαλύψει τον αληθινό φονιά

Η Αλεξία αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Αγγελική ότι ο Καστρινός βρίσκεται στην Γερακιανή. Μία έκπληξη περιμένει την Ευτυχία. Ο Πέτρος και ο Γεράσιμος έρχονται σε ρήξη. Ο Βίκος στήνει ενέδρα στον Θέμη.

Μαύρο Ρόδο: Στο χείλος του γκρεμού ο Θέμης

Επεισόδιο 14
Η Ηγουμένη απαγορεύει στον Πέτρο να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Η Γιάννα επιστρέφει στο χωριό.

Η ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα στον Σαράντο και τον Γιώργο είναι εύθραυστη. Η Αλεξία έχει υποψίες για τη μητέρα της. Ο Θέμης σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να φέρει τον Πέτρο πίσω στην Πάτρα.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Μία τραγωδία περιμένει την οικογένεια Καστρινού

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία καταδικάζεται σε θάνατο

Επεισόδιο 15
Ο Μητροπολίτης και η Ηγουμένη αποφασίζουν την επιστροφή της Ελισάβετ στο μοναστήρι, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου. Ο Πέτρος επηρεασμένος από την είδηση για το ατύχημα του πατέρα του, επιστρέφει στην Πάτρα αποχαιρετώντας την Ελισάβετ.

Στο μεταξύ, η Αγγελική το σκάει κρυφά από την κόρη της προκειμένου να συναντήσει τον Βίκο, που της ετοιμάζει μια έκπληξη. Όμως, το τηλεφώνημα που δέχεται ο Βίκος από τον Παράσχο, θα ανατρέψει τα σχέδιά του, όταν ενημερώνεται για το ατύχημα του Καστρινού.Μαύρο Ρόδο: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 30/10 έως 1/11

Παράλληλα, ο Σαράντος εκμυστηρεύεται στη Γιάννα ότι έχει σοβαρά στοιχεία εναντίον του Μπόγρη. Ο Πέτρος επιστρέφει στην Πάτρα και σοκάρεται με τα όσα ανακαλύπτει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *