Έρωτας Φυγάς: Το πάθος της Αλεξάνδρας και του Μάρκου φουντώνει

Έρωτας Φυγάς: Το πάθος της Αλεξάνδρας και του Μάρκου φουντώνει

Μπορεί ο Ιάσονας να κάνει τα πάντα για να τους κρατήσει χωριστά, όμως η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος θα καταφέρουν να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα ενωμένοι, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”.

 

Έρωτας φυγάς

Παρά τις δυσκολίες, το ζευγάρι αυτό θα ανταμώσει ξανά, με την καρδιά της ηρωίδας να χτυπά δυνατά. Ο Μάρκος θα την σφίξει στην αγκαλιά του και θα την ρωτήσει γιατί έκανε το λάθος να παντρευτεί τον Ιάσονα Δεμερτζή.

 

Όσο κι αν εκείνη θέλει να του αποκαλύψει την αλήθεια, δε μπορεί. Πώς να του πει ότι αναγκάστηκε να παντρευτεί, για να τον σώσει; Πώς να του πει ότι το παιδί αυτό δεν είναι του Δεμερτζή, αλλά δικό του;

 

Έρωτας Φυγάς 37-38-39: Ο Ιάσονας αναγκάζει την Αλεξάνδρα να δει τον Μάρκο

Δυστυχώς, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα δε θα καταφέρουν να μείνουν για πολύ μαζί, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η Αλεξάνδρα θα γυρίσει στο αρχοντικό και θα δεχτεί τη μοίρα της, την ίδια στιγμή που ο Μάρκος θα μείνει πίσω, παλεύοντας να εκδικηθεί την οικογένεια Δεμερτζή για το κακό που τους έκανε.

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μάρκος παντρεύεται την Ρηνιώ;

 

Βέβαια, αγνοεί το γεγονός πως Ιάσονας και Στρατής στέκονται εναντίον του. Θα καταφέρει να επιβιώσει αυτός ο έρωτας ή όλα θα τιναχθούν στον αέρα;Έρωτας Φυγάς: Το πάθος της Αλεξάνδρας και του Μάρκου φουντώνει

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *