H Γη της Ελιάς: Η Χάιδω πέφτει σε νέα γκάφα – Έξαλλος ο Λυκούργος

Στο προσκήνιο της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα βρεθεί ξανά η Χάιδω Στεφανέα, η οποία όπως θα δούμε θα υποπέσει σε νέο σφάλμα προκαλώντας την οργή του Λυκούργου.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Μετά το χωρισμό της από το Λυκούργο η Χάιδω δείχνει να μη μπορεί να συνέλθει. Την έχει καταλάβει ένας εκνευρισμός κι αυτό φαίνεται από τη συμπεριφορά της αλλά και από το γεγονός ότι δεν μπορεί να φέρει εις πέρας ότι δουλειά αναλαμβάνει. Ακόμη και στο μαγείρεμα τα κάνει θάλασσα προκαλώντας την δυσφορία του γιού της, του Φίλιππου ο οποίος της το επισημαίνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδια 47, 48, 49, 50, 50, 51,52.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 38, 39 , 40 , 41 , 42

Η Χάιδω, μη αντέχοντας άλλο μακριά από το Λυκούργο, θα προσπαθήσει να τον φέρει κοντά της με έναν ακραίο τρόπο. Παίρνει πρωτοβουλία από μόνη της και δημοσιεύει την αγγελία του γάμου τους. Όταν ο Λυκούργος αντιληφθεί τι έχει γίνει θα γίνει έξω φρενών. Θα επισκεφτεί τη Χάιδω και θα της σύρει τα εξ’ αμάξης. «Άκουσε Χάιδω για τελευταία φορά. Σου απαγορεύω να παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον μας χωρίς να με έχεις ενημερώσεις» θα της πει σε υψηλό τόνο.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Η ζωή της Ματούλας σε κίνδυνο

Η Χάιδω καταλαβαίνει τη γκάφα της και του ζητεί συγγνώμη. Οι πληροφορίες του youfly.com λένε ότι Χάιδω και Λυκούργος θα τα ξαναβρούν, ωστόσο δεν θα προχωρήσουν προς το παρόν σε γάμο, στην γη της ελιάς. Αποφασίζουν από κοινού να δώσουν κι άλλο χρόνο στη σχέση τους κι όταν είναι έτοιμοι να την επισημοποιήσουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *