Σασμός: Η Βασιλική στο γάμο βλέπει κάτι που την καταρρακώνει

Σασμός: Η Βασιλική στο γάμο βλέπει κάτι που την καταρρακώνει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική στο γάμο βλέπει κάτι που την καταρρακώνει.Σασμός: Η Βασιλική στο γάμο βλέπει κάτι που την καταρρακώνει

ΣΑΣΜΟΣ

Παρά την άρνηση του Παπαμιχάλη να τελέσει το γάμο του Μαθιού με την Βασιλική οι ετοιμασίες προχωρούν κανονικά και όλα δείχνουν έτοιμα, εκείνη ντύνεται νύφη και εκείνος γαμπρός και το χωριό αρχίζει να μαζεύεται στην εκκλησία.

Το γλέντι στην πλατεία στήνεται λίγο αργότερα ενώ την ίδια στιγμή το ΣΔΟΕ κάνει έφοδο στο μπαρ του Λευτέρη παρόλα αυτά ο Λευτέρης καταφέρνει να εξαφανιστεί αφήνοντας πίσω τον Παύλο να τα κανονίσει.

Όμως την ώρα που γίνεται το γλέντι στην πλατεία του χωριού με όλους τους χωριανούς μαζεμένος να γιορτάζουν το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής κανείς δεν περίμενε ότι κάτι μπορεί να χαλάσει το όμορφο κλίμα κι όμως η Βασιλική βλέπει κάτι που την καταρρακώνει και δείχνει πως οι σκιές πάνω από την σχέση των των δύο νιόπαντρων δεν έχουν διαλυθεί.

Αντίθετα όλο και πυκνώνουν, ο Μανώλης έχοντας εξομολογηθεί στον Πάπα Μιχάλη όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή νιώθει για άλλη μία φορά τις τύψεις να τον κυριεύουν.

Το γεγονός ότι ο παππάς δεν άντεξε κι αυτό το φορτίο στην συνείδηση του και αποφάσισε να πάει σε μοναστήρι βαραίνει τον ίδιο που θεωρεί πως το μόνο που κατάφερε με την εξομολόγηση του ήταν να διαλύσει έναν ακόμη άνθρωπο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *