Ευρυτανία: Νεκρός βρέθηκε ο 40χρονος αστυνομικός στην «Τρύπα Τατάρνας»

Ευρυτανία: Νεκρός βρέθηκε ο 40χρονος αστυνομικός στην «Τρύπα Τατάρνας»Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση για 40χρονο αστυνομικό, που είχε εξαφανιστεί από το πρωί του Σαββάτου στην Ευρυτανία.

Στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης και ανασύρθηκε η σορός του από το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», στο Τριπόταμο Ευρυτανίας.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αστυνομικού, συμμετείχαν, κατόπιν αιτήματος συνδρομής από την ΕΛ.ΑΣ., 15 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και εθελοντές.

Διαβάστε Επίσης  Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Ευρυτανία: Νεκρός βρέθηκε ο 40χρονος αστυνομικός στην «Τρύπα Τατάρνας»

Όπως ανέφερε το lamiareport.gr, ο αστυνομικός εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης, επισκέφτηκε την γενέτειρά του για διάφορες εργασίες.

Το πρωί έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Το αυτοκίνητο του βρέθηκε ξεκλείδωτο με το κινητό του μέσα, στο δρόμο για τη γέφυρα, κοντά σε μια φυσική «τρύπα» που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.

Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες προβληματίζει το γεγονός ότι στο άνοιγμα της «τρύπας» έχουν εντοπίσει ίχνη, σαν να έχει γλιστρήσει κάτι μέσα σε αυτή και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Διαβάστε Επίσης  Τρίκαλα: Ο μαθητής - θαύμα που σαρώνει τα βραβεία μαθηματικών παγκοσμίως!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *