Άγρια Γη: Ο Άρης σε δεινή θέση, στήνει νέο σκάνδαλο!

 

Άγρια Γη: Ο Άρης σε δεινή θέση, στήνει νέο σκάνδαλο!

Άγρια Γη: Ο Άρης σε δεινή θέση, στήνει νέο σκάνδαλο!

Άγρια Γη: Ο Θωμάς σοκάρεται από την αποκάλυψη πως το παιδί που είχαν υιοθετήσει με τη γυναίκα του είναι στην πραγματικότητα ο μικρός Λεωνίδας Γαλάνης, ενώ η Αθηνά του ζητάει να μην το μάθει ο Στέφανος…

Άγρια Γη

Άγρια Γη: Η πίεση της Όλγας τον ωθεί να στήσει ένα νέο σκάνδαλο

Ο Θωμάς σοκάρεται από την αποκάλυψη πως το παιδί που είχαν υιοθετήσει με τη γυναίκα του είναι στην πραγματικότητα ο μικρός Λεωνίδας Γαλάνης, ενώ η Αθηνά του ζητάει να μην το μάθει ο Στέφανος: «Η Όλγα θα προσπαθήσει να του κάνει κακό, σε παρακαλώ μην πεις τίποτα σε κανέναν». Ο Μιχάλης επισκέπτεται τη Μυρτώ στο ίδρυμα και καταλαβαίνει πως δεν θυμάται ούτε το όνομά της. Αυτό τον γεμίζει με ενοχές.

Ο Αντώνης, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σήριαλ, αποφασίζει να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Ρένα, κάτι που βρίσκει αντίθετη την Όλγα που φοβάται πως αυτό θα δώσει το δικαίωμα στη Ρένα να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική προσπαθεί να σώσει το Μαθιό

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια : 36 , 37 , 38 ,39 , 40

Την ίδια στιγμή, η Ρένα πιστεύει πως είναι έγκυος και ο Αντώνης καλεί σε δείπνο την Ελπίδα και τον Αλέξη, σε μια προσπάθεια να αποδεχτούν τη σχέση του. Όμως, η Όλγα εμποδίζει αυτή τη συνάντηση και τους επισημαίνει τον κίνδυνο να μοιραστούν την περιουσία τους με την ερωμένη του Αντώνη. Κι ενώ η Μυρτώ παλεύει να θυμηθεί κάτι από το παρελθόν της, ο Άρης για άλλη μια φορά θα πικράνει την Ελπίδα.

Η ερωτική πίεση της Όλγας προς τον Άρη, τον ωθεί να στήσει ένα νέο σκάνδαλο με θύμα τον ίδιο, προκειμένου να την κρατήσει μακριά του. Έτσι στα χέρια του Γιώργου πέφτουν φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού και δεν διστάζει να τις βγάλει στη δημοσιότητα. Μετά από αυτό, ο Άρης βλέπει να απομακρύνονται από κοντά του όσοι τον συμπαθούσαν, ενώ η Ελπίδα, πληγωμένη και απογοητευμένη, του ζητάει να μείνει μακριά από αυτή και τον Κωστή: «Δεν θέλω να πλησιάσεις ποτέ ξανά ούτε εμένα ούτε το παιδί μου! Με απογοήτευσες», του λέει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας επιστρέφει για να διαλύσει την Αθηνά

Ο Θωμάς μαθαίνει από τον Γιώργο ότι θα συνεχίσει να ψάχνει τον Νικόλα Γαλάνη και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό προκαλεί ανησυχία στον Άρη και στον Μιχάλη γιατί η έρευνα μπορεί να οδηγήσει στην πραγματική ταυτότητα του Άρη. Στο μεταξύ, όλοι ανησυχούν για την Αθηνά που φαίνεται να μην αντέχει το βάρος του μυστικού της. Η Όλγα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Γιώργο, ενώ πολιορκεί στενά τον Άρη, που αναγκάζεται να περάσει τη νύχτα μαζί της. Όμως, έχει ένα κρυφό σχέδιο!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *