Γλυκάνισος: Ραζάν και Καρίμ παντρεύονται – Ράκος ο Στρατής

Γλυκάνισος: Ραζάν και Καρίμ παντρεύονται – Ράκος ο ΣτρατήςΗ δραματική σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος, επιστρέφει και αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ με δυο πολύ δυνατά επεισόδια που αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Στο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο, στην σειρά, Γλυκάνισος, η Ραζάν με τον Καρίμ προχωρούν τις διαδικασίες για τον γάμο τους.

Τι θα δούμε το Σάββατο 29/10 στον Γλυκάνισο;

Η ανακοίνωση της Ραζάν (Ε. Πιερίδου), να παντρευτεί την επόμενη μέρα ενθουσιάζει τον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) και τη Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου) ενώ παράλληλα ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) συγκρούεται με την Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) στο αρχοντικό Δεμίρη, επειδή εκείνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη Ραζάν. Η Ραζάν παραδέχεται τον έρωτά της για τον Στρατή στη γιαγιά της και αντίστοιχα ο Στρατής στον φίλο του Ραφαήλ (Α. Γιαννακός).

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ανθή (Α. Ιωαννίδου) συναντά τον Νικήτα (Φ. Καράλης) και το πάθος μεταξύ τους φουντώνει. Η Ελεάνα, αποφασισμένη πια, συνεννοείται με τον Αντρέα (Α. Αλεξίου) να πάει να βρει τον Στρατή ενώ ο Καρίμ προσκαλεί τον Στρατή στον γάμο του με τη Ραζάν. Εν τω μεταξύ, η Χρυσάνθη (Α. Αλεξοπούλου) μαθαίνει για τον γάμο της Ραζάν και χαίρεται που τελικά δεν τα βρήκαν με τον Στρατή, στην σειρά Γλυκάνισος. Κι ενώ το γλέντι του γάμου της Ραζάν ξεκινάει, ο Στρατής αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να πάει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *