Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μάρκος παντρεύεται την Ρηνιώ;

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μάρκος παντρεύεται την Ρηνιώ;Πολύ κοντά θα έρθουν η Ρηνιώ και ο Μάρκος, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Οι συνθήκες θα ευνοήσουν την Ρηνιώ να κρατήσει στην αγκαλιά της τον άντρα που ερωτεύτηκε όσο κανέναν. Βέβαια, εκείνος θα συνεχίσει να σκέφτεται έντονα την αγαπημένη του Αλεξάνδρα.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μάρκος παντρεύεται την Ρηνιώ;

Έρωτας φυγάς

Όλα θα ξεκινήσουν, όταν η Αλεξάνδρα συνειδητοποιήσει πως δε μπορεί άλλο να αντιστέκεται στον Ιάσονα. Έτσι, θα παρατήσει τις προσπάθειές της να ανταμώσει ξανά με τον Μάρκο… Θα γίνει μία αρχόντισσα Δεμερτζή, κατεβάζοντας το κεφάλι στις εντολές της Μαργέτας και του Ιάσονα.

Έρωτας Φυγάς: Αλεξάνδρα και Ρηνιώ κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Μάρκος, τότε, θα καταλάβει λάθος πως η Αλεξάνδρα αυτή τη ζωή ήθελε. Δεν ήταν ποτέ ερωτευμένη μαζί του, εντυπωσιάστηκε από τα πλούτη και ξεκίνησε μία άνετη ζωή, πλάι στους Δεμερτζήδες.

Δίχως δεύτερη σκέψη, θα στραφεί για παρηγοριά στην Ρηνιώ, η οποία είναι πάντοτε στο πλευρό του. Όταν, μάλιστα, την σώσει από την απόπειρα αυτοκτονίας της, όλα θα αλλάξουν ανάμεσά τους..

Η Ρηνιώ είναι τρελά ερωτευμένη με τον Μάρκο, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Το ερώτημα, όμως, είναι το εξής: Είναι αμοιβαία τα αισθήματα ή όλα είναι μία απελπιστική κίνηση του Μάρκου, για να εκδικηθεί την πρώην του;Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μάρκος παντρεύεται την Ρηνιώ;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *