Σασμός: Η Στέλλα μεθάει και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Αστέρη

Σασμός: Η Στέλλα μεθάει και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον ΑστέρηΟ γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω. Η Στέλλα πίνει πολύ με αποτέλεσμα να μεθύσει και να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Αστέρη, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, «Σασμός».

ΣΑΣΜΟΣ

Οι μεγάλοι έρωτες δεν διαγράφονται τόσο εύκολα. Μπορεί η Στέλλα να προχώρησε στη ζωή της, αλλά δεν ξέχασε ποτέ τον Αστέρη. Η δικηγόρος μην σκέφτοντας καθαρά θα εκφράσει όλα της τα συναισθήματα για τον πρώην αρραβωνιαστικό της και θα του ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Σασμός Spoiler: Μύρωνας και Άσπα, επίσημα ξανά μαζί

Είναι, όμως, έτοιμη να πάρει την απάντηση από εκείνον; Η καρδιά του Αστέρη ανήκει ολοκληρωτικά στην Αργυρώ. Όσον κι αν αγαπάει την Στέλλα, δεν μπορεί πλέον να την κοιτάξει με άλλο μάτι, παρά μόνο τρυφερά και στοργικά.

Σασμός: Ο Παύλος σταματάει τον γάμο του Μαθιού

Η Στέλλα κατά βάθος το γνωρίζει αυτό και ξέρει πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συμβεί τίποτα μεταξύ τους, αλλά τρέφει κρυφές ελπίδες ότι ο Αστέρης αισθάνεται κι εκείνος το ίδιο στο «Σασμό».

Αυτή η ερωτική εξομολόγηση στον γάμο του αδερφού του θα φέρει αμηχανία ανάμεσα στους δύο πρώην εραστές. Ο Αστέρης θα προσπαθήσει να εξηγήσει στην Στέλλα ότι δεν αισθάνεται το ίδιο. Η Στέλλα θα πληγωθεί για ακόμη μια φορά από το ίδιο πρόσωπο.

Ήταν, όμως, μια στιγμή αδυναμίας κι ήθελε μία τρυφερή κουβέντα από έναν άνθρωπο που αγαπά. Τι θα συμβεί ανάμεσα στους δύο; Και ποια θα είναι η αντίδραση της Στέλλας όταν ξεμεθύσει και θυμηθεί τι έκανε; Η συνέχεια επί της οθόνης!Σασμός: Η Στέλλα μεθάει και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Αστέρη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *