Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας σγουρά χωρίς να τα καταστρέψετε

 Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας σγουρά χωρίς να τα καταστρέψετεΣίγουρα τα φυσικά ίσια μαλλιά θέλουν λίγο κόπο για να σγουρύνουν, αλλά όλα μπορούν να γίνουν με τα κατάλληλα tips.
Η εποχή της περμανάντ έχει φύγει ανεπιστρεπτί, ωστόσο αν σας αρέσουν οι αλλαγές και θέλετε να βλέπετε ενίοτε τα ίσια σας μαλλιά να παίρνουν όγκο και να έχουν μπούκλες, δείτε τη διαδικασία να το πετύχετε στο σπίτι, ανέξοδα και πανεύκολα.

Βήμα 1ο: Χρησιμοποιήστε ενυδατικό σαμπουάν και conditioner. Το να δημιουργήσουμε μπούκλες στα ίσια μαλλιά συνήθως απαιτεί θερμότητα, οπότε φροντίστε να ενυδατώσετε καλά τα μαλλιά σας πρώτα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.

Διαβάστε Επίσης  Κορν φλάουρ για κόμπους που είναι αδύνατο να λυθούν

Βήμα 2ο: Χρησιμοποιήστε ένα leave-in conditioner. Θα προστατέψει τις μπούκλες σας ενάντια στη θερμότητα, ενώ ταυτόχρονα θα σας χαρίσει πιο απαλά και δυνατά μαλλιά.

Βήμα 3ο: Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά κατά 90% κι έπειτα χρησιμοποιήστε πιστολάκι με φυσούνα στη χαμηλή σκάλα, βοηθώντας και με τα χέρια σας.

Βήμα 4o: Αν έχετε ακόμη ίσιες τούφες μετά τα παραπάνω, χρησιμοποιήστε ψαλίδι για μπούκλες. Θυμηθείτε, μόνο να χρησιμοποιήσετε μικρότερο μέγεθος από την μπούκλα που θέλετε, καθώς στη συνέχεια θα χαλαρώσει.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα κατά του φριζαρίσματος

Βήμα 5ο: Δοκιμάστε μεθόδους χωρίς θερμότητα, όπως foam rollers, ρόλεϊ κ.ο.κ. Για να εξασφαλίσετε ότι οι μπούκλες σας και το styling θα κρατήσει περισσότερο, χρησιμοποιήστε τα ανάλογα προϊόντα για μπούκλες (τζελ, σπρέϊ ή μους). Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας σγουρά χωρίς να τα καταστρέψετε

Βήμα 6ο: Αν θέλετε να προσθέσετε όγκο και υφή, δοκιμάστε σπρέι με θαλασσινό αλάτι για να τους δώσετε υφή και look… παραλίας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *