Μαύρο Ρόδο Spoiler: Νεκρή η Αλεξία – Ποιος την σκοτώνει;

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Νεκρή η Αλεξία – Ποιος την σκοτώνει;Μία τραγωδία περιμένει την οικογένεια Καστρινού. Η Αλεξία θα πέσει νεκρή στο έδαφος κι όλα θα αλλάξουν, στο Μαύρο Ρόδο. Η νεαρή πρωταγωνίστρια θα αποχαιρετήσει τη σειρά, με τους πρωταγωνιστές να θρηνούν για την απώλειά της.Μαύρο Ρόδο Spoiler: Νεκρή η Αλεξία – Ποιος την σκοτώνει;

 

Μαύρο Ρόδο

Όλα ξεκινούν από τον Βίκο και την Αγγελική. Οι δυο τους ζουν τον παράφορο έρωτά τους, αγνοώντας τις συνέπειες. Ο Θέμης παρακολουθεί την γυναίκα του κι ετοιμάζεται για το επόμενο χτύπημα. Μόνο που… ο Βίκος βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ηγουμένη πιάνει στα πράσα Ελισάβετ – Πέτρο

Στόχος του Βίκου είναι να σκοτώσει τον Θέμη, όχι μόνο για να μπορέσει να έχει για πάντα την Αγγελική στο πλευρό του, αλλά και για να του πάρει τις επιχειρήσεις. Οι δυο τους κάποτε ήταν συνάδελφοι και φίλοι και τώρα θανάσιμοι εχθροί.

Ο Βίκος στήνει ενέδρα θανάτου στον Θέμη, με στόχο να τον εξοντώσει. Βέβαια, τα πράγματα εξελίσσονται αλλιώς.. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 και την Γιάννα Παπανικολάου, στην παγίδα του Βίκου, πέφτει η Αλεξία.

Η νεαρή κοπέλα τυχαίνει να περνά από το σημείο αυτό, χωρίς να γνωρίζει τι την περιμένει. Έτσι, αντί για τον Θέμη, πέφτει η Αλεξία νεκρή, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Κανείς δε θα μπορέσει να αντέξει το γεγονός αυτό..

Σασμός Spoiler: Ο Τόλης μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι φονιάς

Η Αγγελική θα φρικάρει και θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της. Θα κατηγορήσει για όλα τον Θέμη, ο οποίος θα θολώσει, μετά από αυτό το φρικτό περιστατικό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση