Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πλακώνει στο ξύλο τον βιαστή της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πλακώνει στο ξύλο τον βιαστή της Βασιλικής

Έξαλλος θα γίνει ο Στάθης με τον παρ’ ολίγον βιαστή της Βασιλικής, στην γη της ελιάς. Όλα θα ξεκινήσουν από ένα ποτό σε ένα μπαρ, όπου η Βασιλική και ο Φίλιππος θα τσακωθούν άσχημα.Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πλακώνει στο ξύλο τον βιαστή της Βασιλικής

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Φίλιππος, πάνω στην καυγά θα φύγει από το μαγαζί, αφήνοντας μόνη την Βασιλική. Τότε, ένας περίεργος τύπος θα πλησιάσει την κοπέλα και θα την κεράσει ένα ποτό. Μέσα θα ρίξει το χάπι του βιασμού, με αποτέλεσμα η ηρωίδα μας να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Για καλή της τύχη, ο εγκληματίας δε θα καταφέρει να της κάνει κακό. Στο σημείο θα τρέξει ο Φίλιππος, ο οποίος θα γλιτώσει την γυναίκα του και θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο. Από τις τοξικολογικές θα καταλάβουν όλοι πως κάποιος θέλησε να βιάσει την Βασιλική εκείνο το βράδυ.

Ο δράστης συλλαμβάνεται από τον Κουράκο. Τότε ο Στάθης, δίχως δεύτερη σκέψη, ορμάει μέσα στο τμήμα και σπάει στο ξύλο τον βιαστή της Βασιλικής, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, τον συγκεκριμένο τύπο τον λένε Γάκη.

Ο Στάθης θα χάσει τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να μη μπορεί κανείς να τον ηρεμήσει, ούτε καν ο ίδιος ο Κουράκος…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση