Η γη της ελιάς: Ο Γιώργης φιλάει την Ευτυχία, αλλά…

Η γη της ελιάς: Ο Γιώργης φιλάει την Ευτυχία, αλλά…Η γη της ελιάς: η Μυρτάλη συγκρούεται έντονα με την Μαρίνα, για την σχέση της με τον Αλέξη, και φεύγει έξαλλη από το ανθοπωλείο… Η γη της ελιάς: Ο Γιώργης φιλάει την Ευτυχία, αλλά…

Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος πηγαίνει στο σπίτι της Ευτυχίας…

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Ισμήνη μιλάει ανοιχτά για την Μυρτάλη στον Χρήστο:«Πολύ χοντρικά και χωρίς ανάλυση! Η συμπεριφορά της είναι απαξιωτική, έχει ύφος εκατό καρδιναλίων και ξαφνικά φέρεται όπως φερόντουσαν τα αφεντικά στους δούλους, τότε που υπήρχαν ακόμα δούλοι… πριν από αιώνες! Δεν θέλω να τα σπάσετε εξαιτίας μου…». Ο Χρήστος όμως δείχνει και αυτός απελπισμένος πλέον από την γενική συμπεριφορά της Μυρτάλης:«Ότι θέλω θα κάνω.. Της τα έχω κι εγώ μαζεμένα τώρα τελευταία….»

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης ομολογεί το θανάσιμο μυστικό του

Αργότερα η Μυρτάλη συγκρούεται έντονα με την Μαρίνα, για την σχέση της με τον Αλέξη, και φεύγει έξαλλη από το ανθοπωλείο:«Σε άρπαξε, σε κλείδωσε σε ένα δωμάτιο… απειλούσε ότι θα σε σκοτώσει και τώρα βγάζεις τα μάτια σου μαζί του; Ποια είσαι τέλος πάντων; Δεν σε ξέρω! Θα στα συγχωρώ όλα νομίζεις; Η συμπεριφορά σου τον τελευταίο καιρό είναι απαράδεκτη! Έχω αρχίσει να αναθεωρώ για σένα!»

Οι αστυνομικοί μαζί με τον εισαγγελέα κάνουν έφοδο στο σπίτι της Μαριαλένας και βρίσκουν ένα πιστόλι που είναι ίδιο με αυτό που είχε ο Ιπποκράτης και είδαμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Το όπλο αποστέλλεται για βαλλιστική εξέταση ενώ παράλληλα εκδίδεται ένταλμα σύλληψης.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης παίρνει το ρίσκο και…

Ο Σωκράτης πηγαίνει στο ελαιοτριβείο για να γνωριστεί με τον Μάνο και στο τέλος της συνάντησης η Ιουλία τον προσκαλεί στο σπίτι για να γνωρίσει και τον Ισίδωρο.

Στο τέλος του 35ου επεισοδίου στην τελευταία σκηνή θα έχουμε ακόμη μια ανατροπή. Ο Κουράκος πηγαίνει στο σπίτι της Ευτυχίας και ενώ στην αρχή είναι διστακτικός χτυπάει την πόρτα. Η Ευτυχία ανοίγει και αυτός μπαίνει μέσα αμίλητος ενώ η κοπέλα τον κοιτάζει έκπληκτη:«Τι συμβαίνει;», εκείνος την αρπάζει και την φιλάει, αυτή ανταποκρίνεται με πάθος!

Υπάρχει πολύ μεγάλη αμηχανία μεταξύ του Κουράκου και της Ευτυχίας μετά το φιλί τους και τον διώχνει από το σπίτι:«Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό ποτέ. Σε παρακαλώ φύγε, νιώθω μεγάλη ντροπή.»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *