Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη κατηγορεί την Μυρτάλη στον Χρήστο

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη κατηγορεί την Μυρτάλη στον ΧρήστοΤρέχουν οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά «Η Γη της Ελιάς», με την Ισμήνη να βάζει τέλος στη συνεργασία της με την Μυρτάλη και την κατηγορεί στο Χρήστο.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η ακραία συμπεριφορά της Μυρτάλης εξοργίζει την Ισμήνη η οποία της ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας τους τονίζοντας της πως πάνω απ’ όλα είναι η αξιοπρέπεια της.

 

Η κόρη του Μπράτη σε μια τυχαία συνάντηση της με τον Χρήστο θα του γνωστοποιήσει το επαγγελματικό διαζύγιο της με την αγαπημένη του Μυρτάλη.

Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο στη Μάνη: «Δε της άφησε τίποτα»

Ο Χρήστος θα ζητήσει να μάθει το γιατί και η Ισμήνη χωρίς κανένα δισταγμό θα του πει ευθέως τα εξής: «Η συμπεριφορά της είναι απαξιωτική. Έχει ύφος εκατό καρδιναλίων. Φέρεται όπως φερόντουσαν τα αφεντικά στους δούλους, τότε που υπήρχαν ακόμα δούλοι… πριν από αιώνες! Αλλά σε παρακαλώ δεν θέλω να τα σπάσετε εξαιτίας μου».

Ο Χρήστος όση ώρα του μιλά η Ισμήνη την κοιτάζει απορημένος καθώς και ο ίδιος είναι προβληματισμένος με την συμπεριφορά της αγαπημένης του, στην γη της ελιάς.

Η Μυρτάλη κάθε μέρα που περνά τραβάει στο σχοινί στα άκρα κινδυνεύοντας να μείνει τελείως μόνη. Ίδωμεν.Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη κατηγορεί την Μυρτάλη στον Χρήστο

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *