Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο στη Μάνη: «Δε της άφησε τίποτα»

Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο στη Μάνη: «Δε της άφησε τίποτα»Κι όμως, έρχονται δύσκολες ημέρες για την Μυρτάλη στη Μάνη, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του Ιάκωβου, στην γη της ελιάς. Η νεαρή πρωταγωνίστρια θα δυσκολευτεί πολύ να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες που επικρατούν στην οικογένειά της.Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο στη Μάνη: «Δε της άφησε τίποτα»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο Ιάκωβος μεταβίβασε όλη του την περιουσία στην αδελφή του, την Ιουλία. Ο Μάνος πήρε μόνο ένα κειμήλιο, το δαχτυλίδι με το ορόσημο της οικογένειας. Ο Ισίδωρος και η Μυρτάλη πήραν ένα.. τίποτα.

Στο χωριό τα πρώτα κουτσομπολιά έχουν διαρρεύσει. Η Μυρτάλη συνεχίζει να το παίζει αφεντικό στη Μάνη, αγνοώντας το γεγονός πως όλοι ξέρουν ότι ο Ιάκωβος δε της άφησε τίποτα, στην γη της ελιάς.

Η γη της ελιάς: έτσι ξανασμίγουν Ιουλία και Στάθης

Όλα αυτά τα μουρμουρητά και τα σχόλια που πάνε κι έρχονται, θα ενοχλήσουν ιδιαίτερα την Μυρτάλη. Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα το ξέσπασμά της να είναι τεράστιο.

Όλοι συζητούν πίσω από την πλάτη της. Μόνον ο Αλέξης στέκεται εκεί, βράχος στο πλευρό της και κάνει τα πάντα για να την ικανοποιήσει. Ακόμη και ο Χρήστος θα της γυρίσει την πλάτη, μόλις μάθει ότι διατηρεί παράλληλη σχέση με τον συνέταιρό του.Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο στη Μάνη: «Δε της άφησε τίποτα»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *