Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Μυρτάλη – Ποιος είναι ο πατέρας;

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Μυρτάλη – Ποιος είναι ο πατέρας;Η μία ανατροπή φέρνει την άλλη. Μία είδηση – φωτιά, θα ταράξει τις ισορροπίες και θα σκορπίσει τον τρόμο στην πρωταγωνίστρια. Η Μυρτάλη μαθαίνει ότι είναι έγκυος και όλα γύρω της καταρρέουν, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Μυρτάλη – Ποιος είναι ο πατέρας;

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Μέσα της διχάζεται, δε γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας. Ο Χρήστος και ο Αλέξης πέρασαν πολλές φορές από τη ζωή της, δυσκολεύοντάς τη να διαλέξει. Μόνο που.. τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε..

Ο Χρήστος χωρίζει την Μυρτάλη, έχοντας φτάσει πια στα όριά του. Παρακολουθεί πως η αγαπημένη του έχει αλλάξει τελείως συμπεριφορά και πως φέρεται απαράδεκτα στους γύρω της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης κάνει κρυφά τεστ DNA στην μικρή Αγγελική

Έτσι, την εγκαταλείπει και κλείνει την πόρτα πίσω του. Ο Αλέξης εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και της ζητάει να ανακοινώσουν τη σχέση τους. Η Μυρτάλη, όμως αισθάνεται αδιάθετη και ο φόβος την κυριεύει..

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Μυρτάλη – Ποιος είναι ο πατέρας;

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, η Μυρτάλη κάνει τεστ και μαθαίνει πως είναι έγκυος, στην γη της ελιάς. Πίσω της έχει τον Αλέξη, ο οποίος την ικετεύει για μία ευκαιρία… Τι θα του απαντήσει; Ποιος είναι ο πατέρας;Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Μυρτάλη – Ποιος είναι ο πατέρας;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *