Συγκλονισμένη η Κρήτη: 68χρονος συνελήφθη για το βιασμό της εγγονής του από ηλικία έξι ετών

Σύμφωνα με όσα μπορούσε να ανακαλέσει στη μνήμη του το 14χρονο σήμερα παιδί, ο παππούς της ξεκίνησε άσεμνες κινήσεις από την ηλικία των 4 ετών

Ακόμη ένα περιστατικό βιασμού παιδιού βλέπει το φως της δημοσιότητας, σοκάροντας την κοινωνία της Κρήτης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Μυλοποτάμου συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας έναν 68χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να βίαζε την εγγονή του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν το 14χρονο κορίτσι είχε βρεθεί με τραύματα στα χέρια, σε πάρκο στο Ρέθυμνο.

Η ανήλικη είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και όπως διαπίστωσαν οι γιατροί είχε αυτοτραυματιστεί με ξυράφι, σύμφωνα με το creta24.gr.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Βροχές όλη την εβδομάδα – Πότε αναμένεται βελτίωση

Οι ειδικοί που προσπάθησαν να στηρίξουν το παιδί ψυχολογικά, κέρδισαν την εμπιστοσύνη του και εκείνο τους ανοίχτηκε, αποκαλύπτοντας τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του παππού της.

Σύμφωνα με όσα μπορούσε να ανακαλέσει στη μνήμη της η 14χρονη αλλοδαπή, ο παππούς της ξεκίνησε άσεμνες κινήσεις από την ηλικία των 4 ετών.

Όπως ανέφερε το κορίτσι ο 68χρονος την βίασε για πρώτη φορά όταν περίπου 6 ετών, στην τουαλέτα του σπιτιού τους, ενώ το 2020 αποπειράθηκε και πάλι να την βιάσει, όμως γλίτωσε ευτυχώς από τα χέρια του, όταν στο σπίτι μπήκε ο αδερφός της.

Διαβάστε Επίσης  Οι 22 ακατάλληλες παραλίες της Αττικής.

Σε βάρος του 68χρονου σχηματίστηκε δικογραφία ενώ με εντολή ανακριτή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ο άνδρας βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες (24.10.2022) στο Ηράκλειο αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από κ Ανακριτή Ρεθύμνου για βιασμό ,απόπειρα βιασμού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής από τα έτη 2013 ή 2014 έως το 2020 σε περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *