Παγιδευμένοι: αποκάλυψη-καταστροφή για τον Αλέκο από τον γιό του!

Παγιδευμένοι: αποκάλυψη-καταστροφή για τον Αλέκο από τον γιό του!Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας ανακαλύπτει πως ο Σταύρος το βράδυ του εγκλήματος ήταν μαζί με τον Αλέκο Χατζή σε κάποιο νοσοκομείο, κι ενημερώνει την Δημήτρη, ο οποίος με την σειρά του αποφασίζει να μιλήσει στον εισαγγελέας…Παγιδευμένοι: αποκάλυψη-καταστροφή για τον Αλέκο από τον γιό του!

Παγιδευμένοι

Έτσι λοιπόν, ο Σταύρος αναγκάζεται να μιλήσει για το μεγάλο του μυστικό. Του αποκαλύπτει πως εκείνο το βράδυ μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε γιατί έπαθε μια μεγάλη κρίση επιληψίας και θέλοντας να κρύψει το πρόβλημα υγείας του, τηλεφώνησε στον Χατζή και του ζήτησε βοήθεια.

Ο Δημήτρης υπόσχεται να μην μιλήσει σε κανέναν, όμως δεν γνωρίζει πως την ίδια στιγμή η Άννα έχει μάθει πως το βράδυ της δολοφονία ο Σταύρος και ο Αλέκος ήτανε μαζί και φυσικά δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι. Η απόφαση της να μιλήσει εξοργίζει τον Δημήτρη, καθώς εκείνος θεωρεί πως θα εκτεθεί απέναντι στον Σταύρο.

Η αποκάλυψη για το πλαστό πτυχίο είναι βέβαιο πως θα τινάξει την καριέρα του μεγαλοδικηγόρου στον αέρα, ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό απέναντι στο μίσος του γιου του.

Έτσι ο Αλέκος, προτείνει στην αδερφή της γυναίκας του, την Κλειώ, να γίνει συνεργάτιδα του στο δικηγορικό του γραφείο, κάτι βέβαια που εκείνη αρνείται.

Από την άλλη, ο Θοδωρής είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, αφού πλέον γνωρίζει πως υπάρχει κάποιος άνθρωπος που ξέρει ότι σκότωσε τον Κοσμά. Απελπισμένος με την κατάσταση, αποφασίσει να το σκάσει στο εξωτερικό, όμως στα σχέδια του μπαίνει απότομα φρένο όταν το μαθαίνει ο παππούς του…

Η λίστα του Άγγελου είναι μεγάλη. Ένας από τους στόχους του είναι η ανιψιά της Άννας, η οποία πήρε αναβολικά προκειμένου να κερδίσει στους αγώνες κολύμβησης. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας σοκάρεται όταν επιβεβαιώνει την ταυτότητα της κοπέλας που συνέλαβαν οι συνεργάτες του. Είναι η κόρη του!

Η πρώην σύντροφος του του απέκρυψε την εγκυμοσύνη της, έπειτα παντρεύτηκε με κάποιον άλλον, ο οποίος μάλιστα είναι πολύ βίαιος…Ο αστυνόμος συναντά την πρώην του, της λέει πως γνωρίζει τα πάντα και δηλώνει αποφασισμένος να αποκτήσει σχέσεις με το παιδί του.

Της ζητάει να μιλήσει πρώτα εκείνη στην κόρη τους. Καθόλη την διάρκεια της συζήτησης τους, ο άντρας της του παρακολουθεί και όταν εκείνη γυρίζει στο σπίτι την ξυλοκοπεί πολύ άσχημα…

Η κόρη της τηλεφωνεί στον Αντρέα, χωρίς να γνωρίζει πως είναι ο πατέρας της, και ζητάει βοήθεια. Εκείνος αμέσως τρέχει να την βοηθήσει και την μεταφέρει στο νοσοκομείο…

Ο Δημήτρης είναι σε μεγάλο δίλημμα για το αν θα πρέπει να αποκαλύψει στην Άννα, πως υπεύθυνος για την άδικη φυλάκιση του πατέρας της, είναι ο δικός του πατέρας. Έπειτα από αρκετές σκέψεις, παίρνει την απόφαση να πει όλη την αλήθεια, πριν την ανακαλύψει η ίδια.

Εκείνη σοκαρισμένη παρακολουθεί τα όσα της λέει ο Δημήτρης, όμως δεν θέλει να καταγγείλει τον Σπύρο για να μην πληγώσει την Δάφνη και τον Δημήτρη… Ωστόσο ο εισαγγελέας πληγώνεται όταν του δίνει υπογεγραμμένο το διαζύγιο τους…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *