Oι δύο γρίφοι της υπόθεσης του Κολωνού και το μυστικό του οίκου ανοχής

Oι δύο γρίφοι της υπόθεσης του Κολωνού και το μυστικό του οίκου ανοχής

Τα νέα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια που έχει από νωρίς το πρωί η 33η ανακρίτρια, η οποία ασχολείται με την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τα Σεπόλια, «δείχνουν» την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση που έχει αφήσει άφωνο το πανελλήνιο. Οι αναλυτές των εργαστηρίων της Ελληνικής αστυνομίας ήθελαν να ταυτοποιήσουν όσους περισσότερους χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορούσαν και στη συνέχεια να δουν για πόσους από αυτούς προκύπτουν περαιτέρω στοιχεία ακόμα και για ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη κοπέλα.Oι δύο γρίφοι της υπόθεσης του Κολωνού και το μυστικό του οίκου ανοχής

Ανάμεσα τους είναι και τα πρόσωπα τα οποία προσήλθαν αυτοβούλως στις αρχές και δηλώσαν ότι «είχαν μόνο συνομιλίες μέσω διαδικτύου ή ραντεβού στα Σεπόλια». Κανείς από αυτούς όμως δεν είπε ότι είχε και σεξουαλική επαφή με την ανήλικη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, τουλάχιστον για τρία άτομα υπάρχουν στοιχεία ότι τελικά συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 12χρονη. «Είναι στο χέρι της ανακρίτριας να αποφασίσει αν τελικά και πότε θα εκδώσει τα εντάλματα σύλληψης» λέει αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος Αυγούστου 2022: Πότε μπορούμε να απολαύσουμε στην Ελλάδα το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»

Την ίδια ώρα, οι αρχές έχουν ακόμα κάποιους δύσκολους γρίφους να λύσουν. Πρώτον, ποιος είναι ο οίκος ανοχής όπου ο Ηλίας Μίχος πήγαινε την 12χρονη και την εξέδιδε σε πελάτες καθώς οι αστυνομικοί του Ανηλίκων δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

«Η 12χρονη έχει δώσει μια περιγραφή του χώρου όπου την πήγαινε ο 53χρονος αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει την ακριβή διεύθυνση. Όπως είναι λογικό, δεν θα πάμε το κορίτσι από οίκο ανοχής σε οίκο ανοχής για να της επαναφέρουμε όσα βίωνε μέσα εκεί. Θα πρέπει να τον ταυτοποιήσουμε με άλλο τρόπο» λέει στέλεχος των διωκτικών αρχών.

Διαβάστε Επίσης  Τραγωδία στα Τέμπη: Πρώην αχθοφόρος του ΟΣΕ με ελάχιστη εμπειρία ο σταθμάρχης

Ο δεύτερος γρίφος είναι οι πελάτες που συνευρέθηκαν σεξουαλικά με την 12χρονη στον οίκο ανοχής. «Είναι πολύ δύσκολο να τους ταυτοποιήσουμε και στη συνέχεια να τους αναγνωρίσει η μικρή. Μέσα εκεί δεν υπάρχουν κάμερες ή IP υπολογιστών» λέει με φανερό τον εκνευρισμό του στέλεχος των διωκτικών αρχών που ασχολείται μέρα – νύχτα με την κακοποίηση της 12χρονης.Oι δύο γρίφοι της υπόθεσης του Κολωνού και το μυστικό του οίκου ανοχής

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *