Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει

Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία μαζεύει τα πράγματα της και φεύγειΚαταιγιστικές οι εξελίξεις για ακόμη μια φορά στον «Παράδεισο των Κυριών», ενώ η Αμαλία μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει μετά τα τελευταία γεγονότα.

Παράδεισος των Κυριών

Η ιδιαίτερη συνθήκη μέσα στην οποία συναντήθηκαν η Αμαλία και Ντίνος δε μπορεί παρά να εξελιχθεί απρόβλεπτα και επεισοδιακά. Ασφαλώς τα αποτελέσματα αυτής της τεταμένης κατάστασης δε θα αργήσουν να φανούν και σύντομα όλοι θα πρέπει να λάβουν ορισμένες σοβαρές αποφάσεις, με την Αμαλία να παίρνει πρώτη τη σκυτάλη, στον «Παράδεισο των Κυριών».

Η Πιπίτσα σκεπτόμενη πάντα το καλό της κόρης της αλλά και την κοινωνική καταξίωση που πρόκειται να κερδίσει, δε σταματά να κατευθύνει τη Γεωργία προς δρόμους αντίθετους από αυτούς που υποδεικνύει ο Μάρκος.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια 25,26,27,28

Η ζωή του Πάρη βρίσκεται σε κίνδυνο για ακόμη μια φορά ενώ η Ματούλα μετά το μυστηριώδες τηλεφώνημα αλλάζει στάση απέναντι στο σύζυγό της. Άραγε ποιες θα είναι οι επιπτώσεις αυτού του τηλεφωνήματος; Οι συζητήσεις της Μιράντας και της κυρά-Γιαννούλας θα βοηθήσουν τη Μιράντα να δει τη ζωή της διαφορετικά;

Το νέο επεισόδιο του «Παράδεισου των Κυριών» έρχεται απόψε στις 20:00 στον ALPHA για να καθηλώσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση