Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης μαθαίνει για το ειδύλλιο Ευτυχίας – Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης μαθαίνει για το ειδύλλιο Ευτυχίας – ΚουράκουΗ μεγάλη στιγμή των αποκαλύψεων πλησιάζει.. Ο Κουράκος και η Ευτυχία έρχονται ξανά κοντά, με τον Αποστόλη να καραδοκεί, στην γη της ελιάς. Ο Κουράκος, βλέποντας την Ευτυχία πλάι στον πρώην της, αισθάνεται έντονα το αίσθημα της ζήλιας.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Δίχως δεύτερη σκέψη, την πλησιάζει και της ξεκαθαρίζει πως είναι ερωτευμένος μαζί της και πως ο γάμος του με την Ιουλία δεν ευδοκιμεί. Η Ευτυχία, με τη σειρά της, πέφτει στην αγκαλιά του και ζει τον μεγάλο έρωτα.

Οι δυο τους συνάπτουν κρυφή σχέση, εκδηλώνοντας επιτέλους τα συναισθήματά τους. Μόνο που… ο Αποστόλης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη! Ο πρώην της Ευτυχίας θέλει το καλό της και κάνει τα πάντα για να την βλέπει καλά.

Η Γη της Ελιάς: Καυτή συνάντηση για Ευτυχία – Κουράκο στο σπίτι της

Η σχέση της Ευτυχίας με τον Κουράκο θα προκαλέσει εντάσεις, τόσο στη σχέση της ηρωίδας με την Άννα, όσο και στη σχέση που παλεύει να χτίσει με τον Αποστόλη, στην γη της ελιάς. Εκείνος, από “φίλος” της, θα γίνει εχθρός! Θα κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει, με αποτέλεσμα όλα να κρέμονται από μια κλωστή για το νέο ζευγάρι.

Πώς φουντώνει το πάθος;

Αυτό που έκανε τον Κουράκο να αναθεωρήσει για την Ευτυχία, είναι τα πάρε δώσε της με τον Αποστόλη. Ο αστυνόμος ένιωσε ζήλια μέσα του, γεγονός που τον έκανε να συνειδητοποιήσει -επιτέλους- το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της!

Η Ευτυχία περίμενε πως και πως τη στιγμή να τον κοιτάξει στα μάτια και να αφεθεί στην αγκαλιά του. Η νέα αυτή σχέση, προβλέπεται καταστροφική.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *