Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός σκέφτεται έντονα να αυτοκτονήσει

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός σκέφτεται έντονα να αυτοκτονήσειΚι όμως, ο Μαθιός θα χάσει το μυαλό του, με αποτέλεσμα η αυτοκτονία να αποτελεί μονόδρομο για εκείνον, στη σειρά Σασμός. Ο πρωταγωνιστής θα περάσει πάρα πολύ δύσκολα στα επόμενα επεισόδια…

ΣΑΣΜΟΣ

Μπορεί ο γάμος του με την Βασιλική να πραγματοποιηθεί, όμως, σύμφωνα με το βιβλίο, η ηρωίδα αυτή θα χάσει τη ζωή της, πληρώνοντας με αίμα την βεντέτα μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Μόλις η Βασιλική πεθάνει, θα ξετυλιχθεί ένα τεράστιο κουβάρι αποκαλύψεων, που μόνο θα κακό θα κάνει. Ο Νικηφόρος θα μάθει πως ο φονιάς του πατέρα του ήταν ο Μαθιός, ο άνθρωπος που εμπιστευόταν τόσο καιρό όσο κανέναν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος λιποθυμά – Σε σοκ Χάιδω και Μαργαρίτα

Σασμός: Ο Παύλος δίνει την ευχή του στην Μαρίνα και τον Αντώνη

Αντίστοιχα, το νέο αυτό θα φτάσει και στα αυτιά του Αστέρη, ο οποίος θα ορμήσει στον Μαθιό, γεμάτος από απόγνωση και οργή! Ο Μαθιός, μόνος, αβοήθητος και χωρίς την αγαπημένη του Βασιλική, θα σκεφτεί πολύ σοβαρά την αυτοκτονία, στη σειρά Σασμός.

Ποιο θα είναι το τέλος του και τι θα αλλάξει στη ζωή του; Σύμφωνα με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, ο Μαθιός θα χάσει τη ζωή του άδοξα, μετά από τα πολλαπλά πυρά της αστυνομίας..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αντωνία απειλεί ευθέως την Δήμητρα

πηγή

Κάνε ότι κοιμάσαι Δευτέρα 24/10/22 Επεισόδιο 13-14

Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια Στάθης και Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς – Ο Κουράκος κάνει σκηνή στην Ευτυχία: «Είσαι ξανά με τον Αποστόλη;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *