Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Ομολογεί την πράξη της η 38χρονη – «Είχα ακόμη αισθήματα για εκείνον»

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Ομολογεί την πράξη της η 38χρονη - «Είχα ακόμη αισθήματα για εκείνον»Ομολογεί την πράξη της η 38χρονη γυναίκα, που έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία ακόμη παραμένει ασύλληπτη.

Η ίδια παραδέχτηκε, μιλώντας στον Alpha, ότι πέταξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο, και ότι «δεν αισθάνεται περήφανη για την πράξη της». Η φερόμενη ως δράστις παραδέχτηκε ότι, τις τελευταίες 40 ημέρες, είχε συναντήσει συνολικά τέσσερις φορές τον 36χρονο στο ξενοδοχείο καθώς, όπως ανέφερε, «είχα ακόμη αισθήματα για εκείνον».

Η 38χρονη, δήλωσε, είχε μαζί της το υγρό για άμυνα, καθώς και ότι ο 36χρονος την απειλούσε ότι θα τής έκανε κακό, αν έκανε σχέση με άλλον. Το θύμα θόλωσε, όπως είπε η ίδια, τη νύχτα της Παρασκευής, καθώς αφότου είχαν περάσει μαζί στιγμές ηρεμίας, άρχισε και πάλι να την απειλεί.

«Με απειλούσε…»

«Εκείνο το βράδυ με απειλούσε πως αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν», τόνισε μιλώντας στη δημοσιογράφο του Alpha τονίζοντας πως μετά τις απειλές αλλά και την επίθεση σε βάρος της έβγαλε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό – που το είχε ως άμυνα – και του το έριξε.

Μάλιστα, η 38χρονη ανέφερε πως έχει πέσει θύμα κακοποίηση τόσο από τον ίδιον όσο και από τον αδελφό του θύματος ενώ έχει καταθέσει στο παρελθόν και μήνυση στις αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Διαβάστε Επίσης  Έκδοση προσωποποιημένων καρτών ATH.ENA Card για ανέργους και ΑμΕΑ μέσω διαδικτύου

Τέλος, η 38χρονη ανέφερε πως «ο άνθρωπος αυτός μου πήρε τα πάντα και διαρκώς φοβάμαι».

«Κρυφτούλι» με το αυτόφωρο

Η 38χρονη, βρίσκεται σε αναζήτηση δικηγόρου, προκειμένου να τη συμβουλέψει για το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα.

Όπως αναφέρει έχει αρκετά στοιχεία που θέλει να προσκομίσει στις αρχές τα οποία δικαιολογούν την πράξη της.

Ξημερώματα Δευτέρας λήγει το αυτόφωρο και είναι πιθανό να παραδοθεί στις Αρχές, αμέσως μετά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 38χρονη αναζητήθηκε στο πατρικό της σπίτι όμως δεν είχαν κανένα σημείο της ενώ η ίδια δεν φέρεται μετά τη διάσταση με τον σύζυγό της να διατηρεί δικό της σπίτι στο Ηράκλειο.

Προβληματική σχέση

Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο προκειμένου να αποκατασταθούν τα εγκαύματα δευτέρου βαθμού που έχει υποστεί στο δεξί μέρος του προσώπου του, ενώ κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της 38χρονης με τον 36χρονο ήταν αρκετά προβληματική με την ίδια να βιώνει εφιαλτικές στιγμές.

Κίνητρο για την 38χρονη σύμφωνα με τους οικείους της ήταν η ίδια η σκληρή και βίαιη συμπεριφορά του 36χρονου προς εκείνη, μεταδίδει το neakriti.gr. Ο γάμος τους φαίνεται ότι ήταν ταραχώδης και όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας τελέστηκε ως πολιτικός ενώ εκείνος ήταν ακόμη κρατούμενος.

Διαβάστε Επίσης  Συνεχίζεται η δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Ο 36χρονος είχε πριν λίγο καιρό αποφυλακιστεί καθώς είχε βρεθεί 7 χρόνια στη φυλακή για μια σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που είχαν σημειωθεί από το 2012 μέχρι το 2015 με αποκορύφωμα την κινηματογραφική ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στο Creta Maris.

Στο μικροσκόπιο βίντεο από το ξενοδοχείο

Στο μεταξύ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ασφάλεια Ηρακλείου έχει ήδη στη διάθεσή της βιντεοληπτικό υλικό τόσο από το ξενοδοχείο όσο και από παρακείμενα κτήρια του ξενοδοχείου, συνθέτοντας τον ακριβή τρόπο διαφυγής της, αν υπήρχε κάποιο όχημα που την περίμενε ή πήρε ταξί.

Στα βίντεο, από το ξενοδοχείο, φαίνεται ο 36χρονος να εισέρχεται στο κτίριο στις 23.18 το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με το ekriti.gr οι Αρχές εκτιμούν ότι η επίθεση ήταν προμελετημένη, με την 38χρονη να έχει μαζί της το καυστικό υγρό με το οποίο του επιτέθηκε στις 4.50 τα ξημερώματα.

Αμέσως μετά την επίθεση το θύμα βγήκε στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, σπαράζοντας στους πόνους και άρχισε να φωνάζει. Έντρομοι οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Σημειώνεται ότι την κράτηση του δωματίου την είχε κάνει τηλεφωνικά γύρω στις 22.00 το βράδυ, μία γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο 36χρονος κατονόμασε τη σύζυγό του στις Αρχές ως δράστιδα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *