Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης εκμεταλλεύεται την Αλκμήνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης εκμεταλλεύεται την Αλκμήνη

Ο Σωκράτης καταφθάνει στη «Γη της Ελιάς» και φέρνει τα πάνω κάτω, ενώ αρχίζει να πολιορκεί έντονα την νεαρή χημικό που εργάζεται στο εργαστήριο της Μυρτάλης, την Αλκμήνη. Ποιος είναι, όμως, ο απώτερος σκοπός του; Είναι απλώς ένα αθώο φλερτ ή έχει κάτι άλλο στο μυαλό του; Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης εκμεταλλεύεται την Αλκμήνη

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Ο πατέρας της μικρής Αγγελικής καταφθάνει στη Μάνη και κρύος ιδρώτας λούζει την Αντιγόνη, η οποία αντιμετωπίζει ήδη πολλά προβλήματα.

 

Ο Σωκράτης έρχεται κι είναι αποφασισμένος όχι μόνο να διεκδικήσει πίσω την κόρη του, αλλά να μάθει και όσο περισσότερα μπορεί για τους Βρεττάκους.

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ προσπαθεί να σκοτώσει την Αθηνά

Έτσι, ο Σωκράτης πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την Αλκμήνη στη «Γη της Ελιάς» για να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες για τη Μυρτάλη και την οικογένειά της. Η κοπέλα γοητεύεται από το ενδιαφέρον που της δείχνει ο Σωκράτης κι αμέσως δέχεται να βγουν ραντεβού.

 

Οι δυο τους έρχονται σε ένα τρυφερό τετ α τετ κι εκείνη δε διστάζει να του προτείνει να τον ξεναγήσει στη Μάνη. Ο Σωκράτης, όμως, θέλει να συνεργαστεί με τους Βρεττάκους και ζητά επίσης από την Μαργαρίτα να μιλήσει εκ μέρους του μαζί τους. Εκδηλώνει μάλιστα ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου.

Την ίδια στιγμή, δεν σταματάει να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη, η οποία ενοχλείται έντονα από την επιμονή του. Η Αντιγόνη φυσικά του αποκρύβει την πραγματική της σχέση με τους Βρεττάκους, αφού δε θέλει καμία σχέση μαζί του.

Αυτή η νύχτα μένει: Φωτεινή και Εύη συνωμοτούν κατά του πατέρα τους

Πώς θα αντιδράσει όταν μάθει την αλήθεια; Ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέση του Σωκράτη με την Αλκμήνη στη «Γη της Ελιάς»; Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική.Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης εκμεταλλεύεται την Αλκμήνη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *