Ο Παράδεισος των Κυριών: φριχτά εγκλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ραγδαίες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Παράδεισος των Κυριών”. Τα εγκλήματα του Θανάση Χρηστίδη αποκαλύπτονται ένα-ένα με αποτέλεσμα να οδηγείται στην φυλακή… Ο Παράδεισος των Κυριών: φριχτά εγκλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης συλλαμβάνεται!

Ο αστυνόμος Χρηστίδης έχει δείξει από την πρώτη κιόλας στιγμή πόσο αδίστακτος είναι και μέχρι που μπορεί να φτάσει, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συναδέλφους του, εκείνος δεν σταματά να εκμεταλλεύεται την εξουσία προς δικό του όφελος.

Παράδεισος των Κυριών

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τις αποτρόπαιες πράξης του και τα φριχτά εγκλήματα του να βγαίνουν στην επιφάνεια. Συγκεκριμένα, όλα θα αρχίσουν από τον επίμονο αγώνα του Ντίνου για να φτάσει στην αλήθεια για τον φόνο του Αριστείδη, βοηθώντας την αστυνομία με όποιον τρόπο μπορεί. Έτσι λοιπόν, ο Σωκράτης, μετά την επίσκεψη του στον “Παράδεισο”, αρχίζει να ενώνει τα στοιχεία που έχει στα χέρια του και καταφέρνει να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ηγουμένη πετάει στο δρόμο τον Πέτρο

Απ’ την άλλη, ο Θανάσης ταράζεται και γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος όταν ανακαλύπτει κάτι σημαντικό. Ο αδίστακτος αστυνόμος προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του και οργανώνει τις επόμενες κινήσεις του. Ο Θανάσης θεωρεί πως πάντα βρίσκει ένα “παραθυράκι” ανοιχτό και την γλιτώνει κι έτσι αποφασίζει να χρησιμοποιήσει ένα δυνατό χαρτί που έχει στα χέρια του.

Ο Παράδεισος των Κυριών: φριχτά εγκλήματα βγαίνουν στην επιφάνεια

Όμως αυτή τη φορά, το σχέδιο του δεν θα στεφθεί με επιτυχία και μια πράξη του είναι αρκετή για να ισοπεδώσει την ζωή του. Ο Χρηστίδης συλλαμβάνεται και σιγά-σιγά τα εγκλήματα και οι παράνομες δραστηριότητες του αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο αστυνόμος μένει μόνος του. Ακόμα και η Βικτώρια, με την οποία μέχρι πρότινος συμμαχούσε για να κλείσουν στην φυλακή τον Ντίνο Παπακώστα, του γυρίζει την πλάτη.

Ευαγγέλιο 21 Οκτωβρίου – Όσιος Ιλαρίων ο Μέγας

Η Βικτώρια δεν θέλει να έχει καμία απολύτως ανάμιξη μαζί του και τρέμει στην ιδέα μήπως ο Θανάσης ανοίξει το στόμα του και αποκαλύψει όσα έκανε τόσο καιρό μαζί. Η είδηση της σύλληψης του Χρηστίδη έχει σοκάρει τους πάντες, εκτός βέβαια τον Ντίνο, ο οποίος είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή πως πρόκειται για έναν διεφθαρμένο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *