Σασμός: Μαύρα σύννεφα στη σχέση του Λευτέρη και της Θοδώρας

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο «Σασμό» και τα πρώτα μαύρα σύννεφα εμφανίζονται στη σχέση του Λευτέρη και της Θοδώρας. Η νέα άφιξη στην Κρήτη έχει φέρει ήδη πολλές ανατροπές, ενώ η Θοδώρα έχει ξαναβρεί τον έρωτα στα μάτια του νεαρού αστυνομικού.Σασμός: Μαύρα σύννεφα στη σχέση του Λευτέρη και της Θοδώρας

ΣΑΣΜΟΣ

Μολονότι οι δύο χαρακτήρες έχουν έρθει κοντά κι έχουν δείξει τις πιο ευαίσθητες πλευρές του εαυτού τους, η σχέση τους θα κλονιστεί. Υπαίτιος γι’ αυτό θα είναι ο Ευθύμης, ο οποίος πιέζει τον Λευτέρη με τέτοιο τρόπο, που εκείνος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση κι αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στη Θοδώρα.

Ο Ευθύμης του δίνει διορία μία εβδομάδα για να εκτελέσει την εντολή του κι εκείνος κλονίζεται, σύμφωνα με το Τηλέραμα, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του να θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του με την Θοδώρα.

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης ομολογεί το θανάσιμο μυστικό του

Η Θοδώρα, που έχει πολύ πληγωμένο παρελθόν με τους άντρες, αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Λευτέρη, στο «Σασμό» και γρήγορα απογοητεύεται. Αρχίζει να πιστεύει ότι για ακόμη μια φορά ένας άντρας την κορόιδεψε κι ότι δεν την ήθελε πραγματικά.

Θα καταφέρει ο Λευτέρης να επανορθώσει και να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Θοδώρας; Η συνέχεια επί της οθόνης!Σασμός: Μαύρα σύννεφα στη σχέση του Λευτέρη και της Θοδώρας

 

πηγή

Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 , 43, 44, 45

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *