Παράδεισος των Κυριών: Ο γάμος της Αμαλίας ξαφνιάζει

Παράδεισος των Κυριών: Ο γάμος της Αμαλίας ξαφνιάζει

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών», καθώς θα δούμε την Αμαλία που βρίσκεται ανάμεσα στον Πάρη και στον Ντίνο, να παντρεύεται.Παράδεισος των Κυριών: Ο γάμος της Αμαλίας ξαφνιάζει

Παράδεισος των Κυριών

Ποιον θα επιλέξει η Αμαλία; Τον έρωτα της ζωής της, ή αυτόν που της είχε επιβάλλει ο πατέρας της;

Ο Πάρης εκμεταλλεύεται την συναισθηματική κατάσταση της Αμαλίας.Παράδεισος των Κυριών: Ο γάμος της Αμαλίας ξαφνιάζει

Από το πρώτο επεισόδιο της σειράς είδαμε ότι η Αμαλία ήταν ερωτευμένη με τον Ντίνο, ενώ ο πατέρας της ήθελε να αρραβωνιαστεί τον Πάρη, ο οποίος μάλιστα τη βίασε. Εκείνη αντέδρασε έντονα στην επιθυμία της οικογένειας της, αλλά ο πατέρας της ήταν ανένδοτος.

Παράδεισος των Κυριών: Ο γάμος της Αμαλίας ξαφνιάζει

Έτσι η Αμαλία αποφάσισε να πάει στον Ντίνο και σύμμαχό της είχε την Πολυξένη η οποία την βοήθησε να το σκάσει. Όμως αναγκάζεται να γυρίσει πίσω όταν μαθαίνει για την ασθένεια του πατέρα της, ξεκαθαρίζοντας του ότι εκείνη δεν πρόκειται να προχωρήσει στον αρραβώνα με τον Πάρη. Ο πατέρα της τελικά δέχεται την απόφασή της και έρχεται σε ρήξη με την οικογένεια Βασιλείου.

Σασμός Spoiler: Ο παπα Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα

Μαθαίνοντας όμως, ότι ο Ντίνος είχε σχέση με άλλες, η Αμαλία στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» αρχίζει να μην τον εμπιστεύεται και ξανασυνδέεται με τον Πάρη, ο οποίος λόγω της συναισθηματικής της κατάστασης έρχεται πιο κοντά της και τελικά εκείνη παντρεύεται τον άντρα που αρνιόταν τόσο καιρό.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *