Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGAΜετά το σκάνδαλο που ξεσπά στη Μάνη, η Χάιδω αποφασίζει να βγει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, για να περιγράψει όλα όσα έγιναν, στην γη της ελιάς.   Μόνο που… το δελτίο είναι πραγματικό και ο δημοσιογράφος που θα της πάρει την συνέντευξη, θα είναι ο Νικήτας Κορωνάκης!Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA 

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Χάιδω θα βγει σε ζωντανή σύνδεση, για να ζητήσει από τους κατοίκους της Μάνης μία τεράστια συγγνώμη. Η Κατερίνα πούλησε καλά το παραμύθι της άρρωστης, με αποτέλεσμα η Χάιδω να εξαπατά, άθελά της, όλη την Αρεόπολη!

Η γη της ελιάς: Τυφώνας εξελίξεων με Βρεττάκους-Αντιγόνη στο επίκεντρο

Άνθρωποι πλούσιοι, αλλά και κάτοικοι οικονομικά αδύναμοι, έδωσαν ένα μεγάλο ή μικρό μερίδιο, για να βοηθήσουν την καημένη κοπέλα που κινδύνευε να πεθάνει. Η Κατερίνα εκμεταλλεύτηκε τα ποσά αυτά, για να ζήσει μία πλουσιοπάροχη ζωή!

Όλοι είναι εξαγριωμένοι. Η Χάιδω, για να καταφέρει να απευθυνθεί σε όλους, αποφασίζει να βγει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο MEGA, όπου ο Νικήτας Κορωνάκης της κάνει συνέντευξη για όσα διαδραματίστηκαν, στην γη της ελιάς.

πηγή

Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας ανακαλύπτει το διπλό παιχνίδι του Σταύρου

Σασμός: Μαύρα σύννεφα στη σχέση του Λευτέρη και της Θοδώρας

Η Γη της Ελιάς: Η ερωτική εξομολόγηση του Κουράκου στην Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 35 , 36 , 37 , 38

Σασμός: Ο Σταύρος διεκδικεί το παιδί στα δικαστήρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *