Κολωνός: Η γιαγιά της 12χρονης σπάει τη σιωπή της και συγκλονίζει

Κολωνός: Η γιαγιά της 12χρονης σπάει τη σιωπή της και συγκλονίζειΣυνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Η μητέρα της 37χρονης μητέρας και γιαγιά του κοριτσιού μίλησε στο για πρώτη φορά στην Πόπη Παπαδοπούλου και το T-live.

«Καμία μάνα δεν εκδίδει το παιδί της, ούτε πουλάει το παιδί της για χρήματα. Αν είστε μητέρα, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Εγώ μονάχα τηλεφωνικώς μιλούσα με την κόρη μου. Δεν είχα άμεση επαφή, δεν είμαι στην Αθήνα να βλέπω από κοντά τις καταστάσεις, αλλά καμία μάνα δεν θα πουλούσε το παιδί της για να βγάλει λεφτά. Με την κόρη μου είχα επικοινωνία, τελευταία φορά που μίλησα μαζί της ήταν στις 5 Οκτωβρίου. Της έστελνα πάντα, κάθε μήνα 100 ευρώ. Εκείνη τη μέρα της έστειλα 100 ευρώ μέσω ταχυδρομείου, όχι μέσω τραπέζης. Οικονομικά κάθε μήνα και για πολλά χρόνια, τη στήριζα με αυτόν τον τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια!

Γιατί μία οικογένεια έχω και δουλεύω για να τα βγάζω πέρα. Αυτά μου περίσσευαν, αυτά της έδινα. Αυτοί που βίασαν την εγγονή μου, εκμεταλλεύτηκαν τη φτώχεια και την ανέχεια της οικογένειας. Φρίκη! Φρίκη γιατί έχουν οικογένειες από ό,τι λένε και έχουν παιδιά στην ηλικία αυτού του παιδιού. Έτσι και αντικρίσω το παιδί μου πίσω από τα κάγκελα, θα πεθάνω την ίδια ώρα».

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *