Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα μαθαίνει πως ο πατέρας της αυτοκτόνησε

Ο Κοσμάς και ο Θοδωρής πιάνονται στα χέρια, με την εξέλιξη αυτή να κόβει την ανάσα… Ο Κοσμάς, σίγουρος πως ο φονιάς της κόρης της αφέθηκε ελεύθερος και πεπεισμένος πως η Άννα δεν κάνει σωστά τη δουλειά της, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, στη σειρά Παγιδευμένοι.Παγιδευμένοι Spoiler: Η Άννα μαθαίνει πως ο πατέρας της αυτοκτόνησε

Παγιδευμένοι

Οδηγεί τον Θοδωρή σε μια αποθήκη και οι δυο τους μάχονται με ένα όπλο ανάμεσά τους. Ο Κοσμάς πυροβολείται καταλάθος και ο Θοδωρής τρέπεται σε φυγή… Νομίζει πως τον σκότωσε, όμως κάνει λάθος. Άλλος μπαίνει μέσα στην αποθήκη και τον αποτελειώνει.

Παγιδευμένοι: Ο ΑΝΤ1 βάζει φρένο στην σειρά λόγω Μουντιάλ

Λίγες ώρες αργότερα, το πτώμα του Κοσμά εντοπίζεται νεκρό. Όλοι θεωρούν πως πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς δεν υπάρχουν ίχνη άλλων γύρω του. Ο Σπύρος αποφασίζει να καλύψει τον γιο του και να μην αποκαλύψει όσα ξέρει.

Έτσι, ο θάνατος του Κοσμά ανακοινώνεται και η οικογένεια Ροδίτη καταρρέει από την αυτοκτονία του. Η Άννα, όμως, δεν επαναπαύεται με τον ξαφνικό θάνατο του Κοσμά, στη σειρά Παγιδευμένοι. Μέσα της πιστεύει πως ο πατέρας της δεν αυτοκτόνησε και κάνει τα πάντα για να το ανακαλύψει.

πηγή

Παράδεισος των Κυριών: Ο γάμος της Αμαλίας ξαφνιάζει

Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Αλέκος θέλει να σαπίσει ο γιος του στη φυλακή

Παγιδευμένοι Spoiler: Ποιος βρίσκει και θάβει το πτώμα του Κοσμά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *