Ο Παράδεισος των κυριών 23-24: Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται για την Μιράντα

Ο Παράδεισος των κυριών 23-24: Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται για την Μιράντα

Ο Παράδεισος των κυριών 23-24: Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται για την Μιράντα

Η μυστηριώδης επιστολή έχει αναστατώσει για τα καλά τον Ντίνο ο οποίος πλέον έχει υιοθετήσει απέναντι στη Μιράντα μια διαφορετική στάση… Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών.

Τα επεισόδια 23 και 24 που θα προβληθούν Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

 

Παράδεισος των Κυριών

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Τα έξοδα και το δάνειο έχουν σκεπάσει σαν μαύρο σύννεφο την πορεία του Παραδείσου. Αυτή η κατάσταση των οικονομικών, οδηγεί τον Ντίνο μετά από κουβέντα που έχει με τον Μάρκο, να ζητήσει βοήθεια από τον Στεργιάδη τον δικηγόρο του Αριστείδη.

 

Ο Παράδεισος των κυριών 26/10 Επεισόδιο 23
Επεισόδιο 23:

Η Γεωργία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, στην οποία έβαλε μόνη της τον εαυτό της. Οι ήττες σε όλα τα επίπεδα καταρρακώνουν τον Μάρκο, όσο η Πιπίτσα προσπαθεί να διορθώσει το λάθος της, με περισσότερα λάθη. Ο Αποστόλης μαθαίνει κάτι, που του αλλάζει εντελώς τα σχέδια… Η Αμαλία και ο Χριστόφορος προσπαθούν να βρουν ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας και να φτιάξουν τη σχέση τους…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός ικετεύει για “Σασμό” – Η διαθήκη του Άγγελου ανοίγεται

Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται για την Μιράντα, μια ξαφνική επίσκεψη όμως, θα της το χαλάσει… Η Όλγα και ο Αποστόλης αναστατώνονται από τις κινήσεις της αστυνομίας. Η απόφαση του Αποστόλη να πάει στο τμήμα, φέρνει σε ακόμα πιο δυσχερή θέση τον Αστυνόμο Θανάση, που μοιάζει να μην μπορεί να πιαστεί από πουθενά.

 

Ο Παράδεισος των κυριών 27/10 Επεισόδιο 24
Επεισόδιο 24:

Η μυστηριώδης επιστολή έχει αναστατώσει για τα καλά τον Ντίνο ο οποίος πλέον έχει υιοθετήσει απέναντι στη Μιράντα μια διαφορετική στάση. Μετά την απροσδόκητη «ανακάλυψη» που έκανε η Αμαλία σε σχέση με την αγαπημένη της φίλη Πολυξένη, γεννούνται καινούργια ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Βρε ουστ από δω, μωρή σιχαμένη»

Συνεπώς η Αμαλία παρά τα προσωπικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει, προσπαθεί συγχρόνως να καταλάβει τι συμβαίνει με την Πολυξένη, πράγμα που την φέρνει αντιμέτωπη με μια νέα ταραχή.

Αν και μέχρι τώρα ο Θανάσης έχει αποδείξει περίτρανα πως τίποτα δεν τον σταματά, άραγε θα πάψει τις επισκέψεις στο σπίτι της Μιράντας ή απεργάζεται κάποιο νέο σχέδιο; Ο Ντίνος πώς αντιμετωπίζει την ύποπτη προσφορά του Ζήση; Θα ερευνήσει τελικά η αστυνομία το δωμάτιο του Πάρη για να μαζέψει στοιχεία ή θα υπάρξουν ανατροπές;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *