Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Γεράσιμος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Γεράσιμος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην ΕλισάβετΈχουμε ήδη δει στο «Μαύρο Ρόδο» ότι ο Γεράσιμος νιώθει έντονα συναισθήματα για την Ελισάβετ, τα οποία όμως της κρύβει γιατί φοβάται ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση. Παρόλα αυτά, σύντομα θα αλλάξει γνώμη και θα αποφασίσει να της μιλήσει για τα συναισθήματά του.Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Γεράσιμος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ

Όπως αποκάλυψαν στο MEGA Καλημέρα, ο Γεράσιμος θα μαζέψει όσο κουράγιο έχει και θα αποκαλύψει στην Ελισάβετ ότι δεν την βλέπει μόνο φιλικά, αλλά έχει περισσότερα συναισθήματα για εκείνη.

Μαύρο Ρόδο

Γρήγορα, όμως, θα μετανιώσει για την απόφαση να της μιλήσει για τα συναισθήματά του κι έτσι θα ανακαλέσει την “ερωτική εξομολόγησή” του προκαλώντας σύγχυση στην Ελισάβετ, η οποία δεν ξέρει τι να πιστέψει.

Η νεαρή κοπέλα θέλει απλώς να επιστρέψει στο μοναστήρι, αφού όσο περισσότερο μένει στο πατρικό της έρχεται αντιμέτωπη με διάφορους “πειρασμούς”. Το φιλί της με τον Πέτρο τη “στοιχειώνει” ακόμη και δεν μπορεί να ησυχάσει.

Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης έχει σχέση με την κόρη της Ευτυχίας

Το γεγονός ότι ο παιδικός της φίλος της παραδέχεται ότι δεν την βλέπει μόνο φιλικά τη συνθλίβει και την πληγώνει. Ο Γεράσιμος ήταν ο μοναδικός σύμμαχος που μπορούσε πραγματικά η Ελισάβετ να εμπιστευτεί, στο «Μαύρο Ρόδο».

Συντριβή μονοκινητήριου αεροπλάνου στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας – Νεκρός ο πιλότος

Μπορεί ο Γεράσιμος να ανακάλεσε τις σκέψεις του, αλλά τα λόγια ηχούν ακόμη στο μυαλό της Ελισάβετ. Τι θα συμβεί ανάμεσα στους δύο φίλους;

πηγή

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *