Η γη της Ελιάς: Η σκηνή με την απόπειρα απαγωγής του μωρού που καθήλωσε το κοινό!

Η γη της Ελιάς: Η σκηνή με την απόπειρα απαγωγής του μωρού που καθήλωσε το κοινό!Η γη της Ελιάς: Η σκηνή με την απόπειρα απαγωγής του μωρού που καθήλωσε το κοινό!

Η γη της Ελιάς: Η σκηνή με την απόπειρα απαγωγής του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλικής καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό

Ο Φίλιππος και η Βασιλική λείπουν από το σπίτι όταν κουκουλοφόροι μπαίνουν στο σπίτι και προσπαθούν να αρπάξουν το παιδί που εκείνη την ώρα κοιμάται ενώ το προσέχει η Χάιδω.

Η γυναίκα δεν καταλαβαίνει αρχικά τι συμβαίνει όμως αμέσως αντιλαμβάνεται ότι θέλουν να της αρπάξουν το παιδί και ορμά για να τους αποτρέψει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος απειλεί να σκοτώσει τον Δημοσθένη

Στο μεταξύ στο σπίτι μπουκάρει ο Φίλιππος ο οποίος έχει αντιληφθεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει αφού έξω από το σπίτι υπάρχει ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο απ’ έξω.

Η γη της Ελιάς: Η σκηνή με την απόπειρα απαγωγής του μωρού που καθήλωσε το κοινό!Επιστρέφει λοιπόν εγκαίρως και ορμά πάνω στους δύο κουκουλοφόρους για να σώσει το παιδί.

Τελικά, η Χάιδω και ο Φίλιππος, έχοντας κάνει τα αδύνατα δυνατά, καταφέρνουν να κάνουν τους κουκουλοφόρους να τραπούν σε φυγή έχοντας τραυματίσει τον έναν.

Ο Φίλιππος όμως θέλει να τους κυνηγήσει. Τρέχει και αρπάζει την καραμπίνα και φεύγει με το αυτοκίνητο για να τους κυνηγήσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Καπερνάρος Δεν Αντέχει Δίπλα Στη Γυναίκα Του! Τι Θα Συμβεί;

Η σκηνή ολοκληρώνεται με τους τηλεθεατές να βλέπουν τον Φίλιππο να σημαδεύει με την καραμπίνα.

Οι έντονες εκφράσεις του Διονύση Παπανδρέου εκείνες τις τόσο έντονες στιγμές και η υποκριτική του δεινότητα, έκαναν τον twitter να τον αποθεώσει με τα σχόλιά τους:

πηγή

 

 

Η γη της Ελιάς: Η σκηνή με την απόπειρα απαγωγής του μωρού που καθήλωσε το κοινό!

 

 

Η γη της Ελιάς: Η σκηνή με την απόπειρα απαγωγής του μωρού που καθήλωσε το κοινό!

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *